Utgångspris: 1.300.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lidhemsvägen 9E

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna härliga tvårumslägenhet som förenar modern elegans med praktisk funktionalitet! Denna stilfulla marklägenhet, uppförd 2016, lämnar inget åt slumpen utan är noga utvald för att skapa en perfekt balans mellan form och funktion.

Det första vi möts av är det ljusa köket som öppnar upp med förstärkt takhöjd och stora fönster, komplett med moderna apparater och generöst med förvaring. Ljusgrått kök och en matplats för 6-8 personer skapar en perfekt plats för samvaro. Vardagsrummet fortsätter den eleganta stilen med den vita ekparketten och en utgång till den första uteplatsen. Sovrummet är en fristad av lugn med gott om plats för en dubbelsäng och fem garderober för optimal förvaring.

Det imponerande badrummet till höger om hallen bjuder in till avkoppling och effektivitet. Med klarglasväggar i duschhörnan, golvvärme och stilfullt vitt kakel blir varje stund här en fröjd.

Utomhus väntar två underbara platser att njuta av. Den stenlagda uteplatsen på entrésidan inkluderar en liten täppa och separat förråd. Den andra terrassen på baksidan, under tak och i söderläge, bjuder in till avkoppling och sociala stunder.

Föreningen Majavallen består av 25 bostadsrätter, fördelade på 8 byggnader, färdigställdes 2016 och utgör en modern och välskött gemenskap. Varje lägenhet åtnjuter förmån av en tillhörande parkeringsplats och ett förråd. Uppvärmning via fjärrvärme inkluderas i månadsavgiften, liksom bredband och TV från Telia.

Lindsdal är en charmig stadsdel i Kalmar, känd för sin vänliga atmosfär och närheten till både stadsliv och natursköna områden. Beläget strax utanför Kalmar erbjuder Lindsdal bekvämligheterna av lokala butiker och grönområden samtidigt som det ger enkel tillgång till citykärnan via buss. En harmonisk plats där gemenskap möter bekvämlighet.

Karta för Lidhemsvägen 9E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-lindsdal-kalmar-kommun-lidhemsvagen-9e-21268886

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39363