Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lech Walesas gata 47D

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2012

Välkommen till en naturnära trea (möjlig fyra) på 81 kvadratmeter. Här bor du modernt med öppen planlösning, en rymlig balkong i västerläge och en fantastisk utsikt.

Bostaden har ett otroligt fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. I den öppna hallen finns en walk-in closet för extra förvaring. Det välutrustade köket är sömlöst integrerat i det öppna vardagsrummet, där ljusflödet också är påtagligt. Från vardagsrummet når du den stora balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Det rymliga sovrummet är utrustat med flera garderober för optimal förvaring. Det andra sovrummet passar utmärkt som gästrum, barnrum eller arbetsrum, valet är helt upp till dig och dina behov. Ett stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare fulländar den bekväma boendemiljön. Här är det bara att flytta in och trivas direkt!

Här bor du i ett populärt och omtyckt område med närhet till naturen. Med skogen som närmsta granne är avkopplande promenader alltid lättillgängliga. En lekplats finns precis runt hörnet, medan mataffärer, kommunikationer, förskolor/skolor, havet och golfbanor alla nås med en kort promenad. Till bostaden hör en parkeringsplats och ett förråd på gården. Dessutom ingår TV och bredband till ett förmånligt pris på endast 133 kr/mån.

Missa inte chansen att uppleva detta under visningen – välkomna!

Karta för Lech Walesas gata 47D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ljusstaden-kalmar-kommun-lech-walesas-gata-47d-21318799

Avstånd till vatten: 1600

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360