Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lech Walesas gata 44

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 2018

Stig in i denna välplanerade och omsorgsfullt utnyttjade trea om generösa 80 kvm och låt dig omedelbart omfamnas av harmoni och komfort. Redan vid entrén möts du av den första uteplatsen som bjuder in till lugna stunder med en fantastisk utsikt över himlen och trädtopparna, en perfekt plats att börja dagen på.

Den praktiska hallen välkomnar dig med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en rymlig klädkammare för att enkelt organisera dina kläder. Det ljusa och luftiga köket öppnar upp sig mot det rymliga sällskapsrummet, där möjligheten till rolig matlagning och mysiga stunder med nära och kära är oändlig. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och bjuder på en trevlig utsikt utan insyn. Balkongen är en förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder gott om plats för matbord, solstolar och grill, med en markis som skyddar mot solen under varma dagar.

Den stora balkongen som ligger i söderläge nås genom det öppna köket, här kan du njuta av solen hela dagen och låta dig förtrollas av den vackra omgivningen. Bostaden erbjuder dessutom två rymliga sovrum, varav det största har en praktisk klädkammare, samt ett stilrent helkaklat badrum med bekvämligheter som dusch, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork.

Med närhet till vacker natur, strövområden, förskola/skola, golfbana och havet är detta det ultimata hemmet för dig som söker en bekväm och trivsam tillvaro med alla bekvämligheter inom räckhåll. Brf Solgläntan är en fin förening. I huset finns tvättstuga, festlokal, övernattningslägenhet, gym med lekrum för barnen, välutrustat hobby-/verkstadsrum samt separata förråd för cykelförvaring/cykeltvätt och barnvagnsförråd.

Välkommen till ditt nya hem i Ljusstaden,

Karta för Lech Walesas gata 44

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ljusstaden-kalmar-kommun-lech-walesas-gata-44-21326181

Avstånd till vatten: 1500

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360