Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lech Walesas gata 44

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 84 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till denna trevliga trea på markplan i ett naturnära och lugnt område. Här når du bostaden utan att behöva ta ett enda trappsteg. Vid ingången finns den första uteplatsen, perfekt för att njuta av morgonsolen och en härlig frukost.

Inne i lägenheten möts du av nymålade väggar och en öppen planlösning på 84 kvadratmeter som passar alla åldrar. Från hallen når du smidigt alla rum, och här finns gott om förvaringsutrymmen. Det ljusa och välutrustade köket smälter sömlöst samman med det stora vardagsrummet, vilket skapar en luftig och inbjudande känsla. Härifrån kan du stiga ut på den generösa altanen som erbjuder sol hela dagen och kvällen. När solen blir för stark, kan du enkelt använda den nyligen installerade fjärrstyrda markisen. Här kommer du garanterat att vilja spendera mycket tid!

Bostaden har två sovrum, där det större sovrummet även har en praktisk klädkammare. Behöver du bara ett sovrum? Det andra rummet kan enkelt anpassas till ett gästrum, barnrum eller arbetsplats utifrån dina behov och önskemål. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Här är det bara att flytta in och trivas från första stund.

Som medlem i Riksbyggens Brf Solgläntan har du tillgång till en mängd bekvämligheter, inklusive en övernattningslägenhet, festlokal, gym med lekrum för barnen, hobby- och verkstadsrum, tvättstuga samt barnvagnsförråd. Bostaden inkluderar också två förråd för ytterligare praktisk förvaring.

I ett omtyckt område med naturen som närmaste granne, bor du nära lättillgängliga promenadstråk som bjuder in till frisk luft och avkoppling. Här har du närhet till förskolor/skolor, golfbanor, havet och busskommunikationer – ett perfekt hem för dig som söker harmoni och lugn, med bekvämligheter inom bekvämt avstånd.

Karta för Lech Walesas gata 44

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ljusstaden-kalmar-kommun-lech-walesas-gata-44-21342305

Avstånd till vatten: 1500

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360