Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lech Walesas gata 12B

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till ditt drömboende. Här finner du en perfekt kombination av lättskött bostadsrätt och villakänsla, omgiven av grönska och med skogen precis intill. Redan vid första steget in i hallen möts du av en ljus och fräsch atmosfär som omedelbart känns inbjudande. Fönsterpartierna vid entrén och gaveln släpper in ett härligt dagsljus, medan det slitstarka klinkergolvet övergår i ett vackert asklamellgolv som löper genom hela hemmet, förutom i köket där ett Kährsgolv ligger. På nedre plan värmer den behagliga golvvärmen dina fötter.

Stig in till höger och möt det moderna och stilrena HTH-köket. Här finns generösa ytor och en matplats för sex personer där du kan se ut över bostadens insynsskyddade framsida. Det vita kaklet och bänkskivan matchar perfekt med de diskreta handtagen och de rostfria vitvarorna från Siemens. Med hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, fläkt och diskmaskin finns allt du behöver för att skapa magi i köket. Köket erbjuder dessutom gott om förvaringsutrymme och arbetsytor.

Det rymliga badrummet på nedre plan är helkaklat med breda kakelplattor och klinkergolv med golvvärme. Här finner du en kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, toalett, infällbara duschväggar, spotlights, samt en tvättmaskin och torktumlare. Vidare på entréplan väntar ett stort och ljust sällskapsrum med utgång till en skyddad uteplats med trädäck på baksidan. De öppna ytorna ger gott om plats för en soffgrupp och tv-möblering, och det stora fönsterpartiet skänker ett behagligt dagsljus.

En elegant trätrappa leder upp till övre plan där ett smart förrådsutrymme finns under trappan. De två sovrummen till höger är perfekta för familjens minsting, tonåring eller övernattande gäster. Det tredje och största sovrummet ligger till vänster och har djupa skjutgarderober samt ett lugnt läge mot husets baksida. På övre plan finns också familjens egna sällskapsrum, idealiskt för lek och avkoppling. Här kan barnen ha sin tv-hörna medan du njuter av lugnet på nedre plan. Till sist når du ett smakfullt inrett badrum på övre plan. Helkaklat med badkar, toalett och en kommod med handfat, här finns allt du behöver för en avkopplande stund.

Under 2022 installerades Ac som ger en behaglig innetemperatur året om samt motoriserade markiser på framsidan och på övervåningen.
Notera att det sitter fördelaktiga solceller på taket och att det finns en laddbox i carportplatsen.

Ljusstaden är ett lugnt och barnvänligt område där du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås enkelt med en kort promenad. Här bor du med bekvämligheter och natursköna omgivningar precis utanför dörren – välkommen hem!

Karta för Lech Walesas gata 12B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-ljusstaden-kalmar-kommun-lech-walesas-gata-12b-21345882

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39360