Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lasarettsgatan 9

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 1988

För dig som fyllt 55 finns nu möjlighet att flytta in i en välplanerad tvåa i hjärtat av Väster, intill Lasarettsparken. Det fantastiska läget gör vardagen enklare, med närhet till Västra torget, matbutik, vårdcentral, restauranger, kafé och kommunikation är det lätt att trivas.
Bostaden bjuder på genomgående stilrena ytskikt med ljusa väggar och vacker ekparkett som ger en sober bas för er att inreda till. Den genomtänkta planlösningen bjuder på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett riktigt välplanerat kök i vitt. Bostadens inglasade balkong är en plats att landa på, varva ner och koppla bort vardagens stress. Vardagsrummet präglas av rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Perfekt sovrum som i bra storlek som rymmer en dubbelsäng. Här ifrån nås bostadens förråd, som löser förvaringsproblemen. Badrummet har en praktisk plastmatta med helkaklade vägar.

Föreningen Harpunen är välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen är känd för att engagera sig i sina medlemmar, bland annat anordnas bridge, systuga, gemensamma promenader och utflykter. Som boende har man tillgång till fina gemensamhetsanläggningar i form av övernattningsrum, motionsrum, bastu, samlingslokal och bibliotek.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!
Magdalena Stoor – 0708 44 66 48.

Karta för Lasarettsgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-jonkoping-jonkopings-kommun-lasarettsgatan-9-21279894

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55318