Utgångspris: 6.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lasarettsgatan 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 89 m²
  • Byggår: 2023

Välkommen till din drömlägenhet i Brf Park, en av Jönköpings modernaste bostadskomplex med ”hotellkänsla”! Denna exklusiva bostad är en av de få i huset som har en magnifik terrass på strax över 30 kvadratmeter, perfekt för dig som älskar utomhuslivet. Belägen på våning 9 av 14, erbjuder den en enastående utsikt och ett optimalt sydvästläge som bjuder på strålande solljus under större delen av dagen.

Lägenheten präglas av genomgående hög standard och modern design. Det vattenburna golvvärmesystemet garanterar en skön temperatur året runt och skapar en ombonad atmosfär. Köket är av högsta kvalitet och kommer från välrenommerade HTH, här finns all utrustning du kan önska för att tillaga läckra måltider. Köket ligger i öppen planlösning med sällskapsrummet och ytan är ca 50 kvm – som gjort för sociala tillställningar. Badrummet är helkaklat och stilrent inrett samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två sovrum där Master bedroom är på 20 kvm och har en walk in closet med praktisk skjutdörrsgarderob.

Ljus och rymd är två ord som bäst beskriver denna bostad. Stora fönsterpartier och tilltagen takhöjd skapar en luftig och rymlig känsla, och du kan njuta av den vackra utsikten från alla rum.

Som boende i Brf Park har du tillgång till fantastiska gemensamma utrymmen. Högst upp på våning 14 finns en underbar takterrass och bastu med en sagolik utsikt över staden. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solnedgången efter ett träningspass i husets välutrustade gym. För uthyrning finns också en kyld vinkällare för den som önskar.

Det centrala läget är oslagbart, med närhet till allt som Jönköping har att erbjuda. Samtidigt är området runt huset fritt från trafik och ger dig en lugn och avkopplande boendemiljö. Snart kommer den grönskande Lasarettsparken att vara en fräsch oas som skapar en vacker kontrast till Park’s moderna och stilrena linjer.

Denna lägenhet är verkligen en unik pärla som erbjuder både elegans och komfort, och den är redo att välkomna dig till ditt nya hem. Varje dag blir en upplevelse när du bor i denna fantastiska bostad i Brf Park.

Karta för Lasarettsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-vaster-jonkopings-kommun-lasarettsgatan-12-21149535

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55318