Utgångspris: 6 300 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lasarettsgatan 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 96 m²
  • Byggår: 2022

Välkomna till Brf PARK och en av de bostäder i projektet som verkligen sticker ut.

Denna exklusiva bostad på våning sju är något alldeles extra med en boyta på 96 kvadratmeter och en imponerande terrass om 43 kvadratmeter i söder- och västerläge. Utsikten från bostaden är utsökt och insynen är noll.

Att kliva in i vardagsrummet är en känsla som behöver upplevas på plats. De sociala ytorna är mycket generösa – vilket skapar optimala förutsättningar för er och era gäster. Våningen imponerar under alla klockslag, med vyerna som den viktigaste faktorn. Med ett fantastiskt en-suite badrum intill sovrummet och ytterligare ett stort badrum med separat tvättstuga i hallen, skapas förväntningar om en komfort som sällan skådas i bostäder i Jönköping. Att vara den enda trerummaren i Brf PARK med dubbla badrum ger just denna bostad unika egenskaper.

Materialvalen – från kvartskomposit i köket till enstavsparkett och elegant klinker, varje yta är noga utformad enligt det exklusiva ”premium”-paketet. Dimm-bara spotlights i hela lägenheten känns som en självklarhet i denna bostad, medan Plejd-systemet ger dig fullständig kontroll över belysningen via telefonen.

Karta för Lasarettsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-vaster-jonkopings-kommun-lasarettsgatan-12-21316832

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55318