Utgångspris: 2.050.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lasarettsgatan 12

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 2022

Brf Park är inte som vilket projekt som helst. Här finns bostäder och ett läge som staden under lång tid väntat på. I strålande cityläge mellan fina parker, sjöar och stadskärnan välkomnas du till ett boende som andas premium.

Den höga standarden genomsyras i varje detalj. Innanför entrén väntar vackra detaljer, fina faciliteter, enastående takterrass och bostäder som verkligen står ut. I huset har du tillgång till takterrass högst upp på våning 14, bastu med panoramavy över staden och Vättern samt ett stort gym i fastigheten avsett enbart för föreningens medlemmar.

Detta är en rymlig etta med stort allrum, generös hall och fina materialval. På golvet ligger gråpigmenterad ek, väggarna färgsatta i ljus gråbeige kulör och stilfullt kök från HTH med beige lucka.

En etta som verkligen står ut med sina 39 kvadratmeter och genomtänkta materialval. Badrummet är även det komplett utrustat med tvättsektion. spotlights med dimmer och här är väggar samt golv i stora 60×60 plattor i färgen Cream från Everstone. Komplett interiörbeskrivning finner du på mäklarens hemsida under ”Fullständig beskrivning”.

Välkommen till ett unikt boende mitt i city – Välkommen till Brf PARK!

Karta för Lasarettsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-vaster-city-jonkopings-kommun-lasarettsgatan-12-20695136

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55318