Utgångspris: 2 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lärlingsgatan 4B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1945

Söker du efter en lägenhet i gavelläge med balkong och låg månadsavgift? Då kommer denna lägenhet med största sannolikhet falla dig i smaken.

En halv trappa upp når man bostaden på 60kvm fördelat på 2rok. Kom in i hallen och välkomnas av en takhöjd som ger en känsla av rymd och ett ljust plankgolv som sträcker sig vidare in i köket och sovrummet. Rakt fram når du det helkaklade badrummet. Köket går i ljusa toner med bra arbetsytor och matplats för att avnjuta goda middagar. Plankgolvet övergår till fiskbensparkett i vardagsrummet där man även når balkongen som fångar upp många soltimmar i sitt söderläge.

Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter i det direkta närområdet; livsmedelsbutik, shopping, restauranger, caféer med mera. Till högskolan tar du dig genom en kortare promenad eller cykeltur, detsamma gäller Jönköpings centralaste delar. I närheten har du flera grönområden/promenadstråk såsom Friaredalen eller Munksjöpromenaden. Täta avgångar från närliggande busstation är perfekt för längre resor.

Välskött förening med låg månadsavgift. I föreningen finns en relaxavdelning med bastu, biljardbord och pingisbord.

Välkommen till Lärlingsgatan 4B!

Karta för Lärlingsgatan 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-torpa-jonkopings-kommun-larlingsgatan-4b-21310096

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55337