Utgångspris: 3 900 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lantmätargränd 3

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår:

Välkommen till Lantmätargränd 3 – en exklusiv bostad som förenar bekväm elegans med en touch av modern charm. Med sina generösa 116 kvadratmeter och fyra rum och kök erbjuder denna bostad en harmonisk livsstil som kommer att förtrolla dig från första stund.

Stig in i detta ljuvliga hem och känn omedelbart av den höga kvalitén som detta boende har. Doften av nybakade bullar från det angränsande bageriet Stuk når dig om balkongdörren lämnas öppen, där du kan njuta av Jönköpings vackra gågata. Här är alla delar av dagen trevlig på olika sätt! Här är du mitt i stadens puls men ser den på bekvämt avstånd uppifrån från en av tvärgatorna.

Bostaden rymmer inte bara en, utan två riktigt smakfullt inredda badrum för att säkerställa bekvämlighet och lyx. Förvaringsmöjligheterna är goda, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem stilrent och organiserat. I sovrummet finnes rymlig klädkammare, stora garderober löpande genom bostaden. Ett favoritutrymme är den separata tvättstugan! Ekparkett pryder golven och skapar en varm atmosfär som smälter samman med det vita, snygga och trendiga köket. En plats där matlagning och umgänge förenas till något trevligt.

Denna bostad är en del av den välskötta HSB-föreningen ”Gamla China”, vilket borgar för en trygg och välmående boendemiljö. Med tillgång till garageutrymme, komplett med bilhiss, blir vardagens logistik en lek. Laddningsmöjlighet för elbil finns självklart. Dessutom ligger bostaden nära city och gågatan, vilket ger dig närhet till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Glöm inte heller bort att hälsa på din nya favoritgranne – Vättern!

Detta är en plats där enkelhet möter lyx på ett förtrollande sätt. Ge dig själv privilegiet att bo i en bostad där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en unik och trivsam atmosfär. Välkommen hem till Lantmätargränd 3 – din framtida oas av stil och komfort.

Karta för Lantmätargränd 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-jonkoping-centralt-jonkopings-kommun-lantmatargrand-3-21314465

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55320