Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lantmätargränd 3

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 2011

2 ROK, 63 KVM – Kompromisslöst och högkvalitativt beskriver den här bostaden bäst. Samtidigt behöver den upplevas på plats för att verkligen göra sig helt rättvis. Utöver ett fantastiskt läge kan ni se fram emot braskamin i vardagsrummet, en stor terrass i Västerläge. En viktig detalj som inte får glömmas bort är vardagsrummets vackra vinkelfönster som ligger perfekt placering mot Vättern och Visningsö.

För ett par år sedan formades den praktiska walk-in-closeten, som ger generöst med förvaringsutrymme och bidrar till en generös och organiserad förvaring. Ytskikten i hallen, vardagsrummet/köket och sovrummet har även uppdaterats år 2018 för att upprätthålla bostadens höga kvalitet. Även badrummet har fått sig en ordentlig uppdatering – under 2023 installerades en ny tvättsektion med ny bänkskiva, skåp från HTH, ny tvätt- och tork, kommod, blandare och nytt handfat.

Brf Gamla China är en av Jönköpings mest attraktiva bostadsrättsföreningar, utvecklad och uppförd av HP Boendeutveckling år 2011. Beläget i hjärtat av stadskärnan, erbjuder det attraktiva läget närhet till stadens puls samtidigt som det erbjuder lugn och ro. Så snart du tar klivet innanför entrédörren möts du av lugnet, och så snart du saknar stadspulsen så är du ett kliv ifrån den. Det bästa av två världar helt enkelt. Läget innebär en vardag mitt emellan stadens två stora sjöar, all service och stadens utbud av restauranger. Stuk finns beläget i samma fastighet. På krypavstånd finns bland annat Atollen med Jönköpings bästa restaurangutbud, Coop, Holy Greens och inte minst flera av stans bästa träningsanläggningar.

Karta för Lantmätargränd 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-oster-city-jonkopings-kommun-lantmatargrand-3-21310727

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55320