Utgångspris: 4.850.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lantmätargränd 1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 93 m²
  • Byggår: 2011

Välkommen till Lantmätargränd 1, en fantastisk lägenhet som erbjuder både komfort och en oslagbar plats mitt i stadens hjärta. Denna elegant utformade lägenhet erbjuder enastående panoramautsikt över Vättern. Med en bekväm placering på våning 3 av 5, nås lägenheten enkelt via hissen, vilket erbjuder både bekvämlighet och tillgänglighet. Med sina tre rum, helkaklat badrum och kök är denna bostad perfekt för den moderna familjen eller för dem som vill unna sig gott om utrymme.

Den öppna planlösningen skapar en inbjudande känsla och ger en naturlig övergång mellan vardagsrum, matplats och kök. Köket är modernt och har tillräckligt med förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat. Det exklusiva badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer, och skapar en lyxig och avslappnande atmosfär.

Via ett av sovrummen når ni även ut till den inglasade balkongen med söderläge som förlänger sommaren där du kan njuta av frisk luft och en trevlig utsikt över takåsarna. Här är den perfekta platsen att sitta med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av en avkopplande kväll med vänner och familj.

Det bästa av allt är läget! Bostaden är idealiskt belägen i Jönköpings centrala område. Du kommer att ha närhet till shopping, restauranger, caféer och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda. Dessutom når ni Asecs och Högskolan på kort avstånd med goda bussförbindelser runt hörnet.

Karta för Lantmätargränd 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-jonkopings-kommun-lantmatargrand-1-21275580

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55320