Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Villa Länsmansgatan 7

  • Antal rum: 10
  • Storlek: 273 m²
  • Byggår: 1928

Med en grönskande och härlig tomt i idylliska kvarter mitt i Oskarshamn kan vi nu stolt presentera denna kontinuerligt och omsorgsfullt renoverade 1920-talsvilla i väldigt gott skick. Huset har fina originalsnickerier såväl interiört som exteriört och ljuset strömmar in genom vackra tidsenliga fönster och ljuvligt burspråk. När skymningen väl fallit är det mysigt att tända en brasa i öppna spisen i ett utav vardagsrummen. Här har ni boendet med det lilla extra för den stora familjen – Välkomna till Länsmansgatan 7!

Vackra dörrar öppnar upp till denna ståtliga villa där kvadratmetrarna nyttjas på allra bästa sätt. På entréplanet är vardagsrum, matsal och kök i anslutning till varandra och här kan man med enkelhet bjuda in till större tillställningar. Master bedroom som även det ligger på första våningen ger ett rogivande intryck och har en förtjusande kakelugn som pryder rummet. Här finns även en stor tvättavdelning som underlättar i vardagsbestyret samt ett snyggt inrett badrum. Övervåningen är ett privat plan med fyra tilltagna sovrum där den sobra färgsättningen är återkommande och våningsplanen genomsyrar en röd tråd. Källaren inrymmer ett gästrum, arbetsrum, badrum och bastu – här lämnas verkligen inget åt slumpen. Bostaden har även en utbyggnad med egen entré, lite som en lägenhet i huset – perfekt för uthyrning för den som önskar.

Den prunkande men ändå lättskötta trädgårdens baksida är skyddad från insyn och känslan av utomlands infinner sig. Här, mitt i oasen har man placerat den stora uteplatsen där det får plats såväl loungegrupp som matgrupp – helt magiskt att avnjuta ljumna sommarkvällar på. Inte nog med detta bostaden erbjuder även en lika stor altan med utgång från köket samt balkong på övervåningen. Oskarshamn har en levande stadskärna med butiker, caféer och restauranger och bara en kort promenad når man även hamnområdet med ett utbud av det mesta. Tvärs över gatan från bostaden ligger Norra skolan med både låg- och mellanstadiet.

Karta för Länsmansgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-centralt-oskarshamns-kommun-lansmansgatan-7-21354302

Avstånd till vatten: 250

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57232