Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Långgatan 62

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 1940

Välkommen till din drömlägenhet med en magisk utsikt! Varje dag kommer du att vakna upp till en enastående panoramautsikt! Denna stilrena etta har allt du behöver för att trivas och känna dig som hemma.

Lägenheten har en smart och funktionell planlösning som gör det enkelt att studera och bo bekvämt. Du kommer att uppskatta de smarta förvaringslösningarna och den moderna inredningen som ger en avslappnad och stilren atmosfär.
Badrummet är helkaklat och utrustat med en praktisk tvättmaskin, köket är modernt och funktionellt med alla bekvämligheter du kan tänka dig. I vardagsrummet finns en sovrumsdel som ger dig en perfekt plats för avkoppling och en god natts sömn. Men det är från balkongen som du verkligen kommer att bli förtrollad. Utsikten är helt enkelt magisk och ger dig en känsla av frihet och ro. Här kan du njuta av solnedgången med en kopp kaffe eller bjuda in vänner för en festlig tillställning.

Denna lägenhet är perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar – modern bekvämlighet och en spektakulär utsikt!

Huskvarna Norrängen är beläget cirka två kilometer norr om Huskvarna Centrum och här bor du med vacker Vättervy!
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbussar som ansluts till linjetrafik i Huskvarna Centrum. Huskvarna håller även med egen tågstation. Från Huskvarna Centrum tar det bara 5 minuter med tåget till Jönköpings Resecentrum. Du tar dig även smidigt med bil till E4:an som möjliggör ett enkelt resande.

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Michel Cosic:

Karta för Långgatan 62

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-huskvarna-norrangen-jonkopings-kommun-langgatan-62-21336643

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56134