Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Långa vägen 30

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 2018

Drömmer du om villaboendets alla fördelar men önskar en lättskött bostad som ger dig mer tid över till annat? Då är ditt nya hem här på Långa Vägen 30, ett kedjehus i bostadsrättsform, det perfekta valet. Med sina välplanerade 114 kvadratmeter, byggt 2018 och omsorgsfullt vårdat sedan dess, erbjuder detta hem allt du kan önska. Nyligen målades de flesta väggarna om och en elbilsladdare installerades i carporten. Ett hem som är lika praktiskt som trivsamt.

Hemmet har en öppen och inbjudande planlösning där sällskapsrummet smälter samman med ett modernt och funktionellt kök. Här finns gott om plats för både soffa och ett större matbord. Köket är stilfullt utrustat med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Bosch. Utöver detta finns två helkaklade badrum, en separat tvättstuga och fyra välplanerade sovrum – där ett av rummen även kan användas som allrum.

Du kan njuta av två uteplatser som ligger i olika väderstreck, vilket ger dig sol under större delen av dagen. Baksidans uteplats, med sin mysiga och insynsskyddade grästäppa, vetter mot en vacker skogsdunge. Här bor du granne med naturen, med egen carport och ett stort förråd som förhöjer villakänslan.

Långa Vägen 30 ligger i ett av Kalmars mest charmiga bostadsrättsområden, det attraktiva Vimpeltorpet. Här har du nära till Värsnäs golfbana, löpslingor och bara en kort sträcka till uppfriskande bad i Kalmarsund. Smidigt och enkelt tar du dig med cykel, buss eller bil till mataffärer, förskolor/skolor, gym och Kalmars centrala delar.

Föreningen har dessutom installerat solpaneler på taken, vilket gör elkostnaderna mer fördelaktiga.

Välkommen på visning! Vi ser fram emot att visa dig ditt nya hem.

Karta för Långa vägen 30

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-vimpeltorpet-kalmar-kommun-langa-vagen-30-21364681

Avstånd till vatten: 1700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39361