Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Långa vägen 23

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår:

På den fridfulla Långa vägen välkomnas du till denna underbara bostad med väldigt låg avgift. Här får du uppleva det bästa av två världar – det bekväma och trygga livet i en bostadsrättsförening kombinerat med friheten och komforten av att bo som i en villa. Byggd år 2017, fortsätter denna bostad att stråla av nyhetens behag och erbjuder en modern standard som imponerar på varje nivå. Du håller även väldigt låga el kostnader då föreningen satt in solceller på taken.

Bostaden bjuder på en ljus och luftig atmosfär där det rymliga köket blir hjärtat i hemmet. Det generösa sovrummet mot baksidan av bostaden. Ett stort helkaklat badrum adderar till komforten med egen tvättmaskin och torktumlare. Med två uteplatser i olika väderstreck får du möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll.

Praktiskt bekvämligheter inkluderar en egen carport samt förråd precis utanför. Beläget intill det omtyckta kvarteret Visaren och grannar med Kalmar’s vackraste naturreservat, erbjuder detta hem närhet till både avkoppling och stadsliv. Med Värsnäs charmiga badstränder öster om kvarteret, finns det alltid möjligheter till friluftsliv och rekreation. 10 minuter gångavstånd från kommande bad och friskvårdanläggning.

Karta för Långa vägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-vimpeltorpet-kalmar-kommun-langa-vagen-23-21294107

Avstånd till vatten: 1700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39361