Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lagmansgatan 8A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 1946

Att Lindö är ett attraktivt läge vet många och de är ett stort nöje för mig att få hälsa dig varmt välkommen till Lagmansgatan 8A och denna väldisponerade tvåa.

Endast en halvtrappa upp, eller hiss om man så önskar, välkomnas vi in i hallen som har gott om förvaring i skjutgarderob. Här ligger en vacker parkett som återfinns i såväl sovrum, kök som vardagsrum. Direkt till höger har vi det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaring om man så önskar. Köket är hemtrevligt och har generösförvaring, gott om arbetsytor alla bekvämligheter såsom diskmaskin, vilket underlättar i vardagen. Vardagsrummet är stort, här inryms såväl matsalsmöbel som favoritsoffan. Det är också härifrån som ni når balkongen, placerad med fördel för eftermiddagssolen.

I HSB Brf Siken i Kalmar bor man bra och föreningen har god ekonomi. I föreningen finns 36 lägenheter. Till bostadsrätterna finns det vindsförråd samt matförråd i källaren. Varje källare har också cykelförråd. Föreningen har 2 tvättstugor, en i varje byggnad. I månadsavgiften ingår värme och vatten, ett obligatoriskt tillägg om 149 kr tillkommer för Kabel-TV (basutbud) och bredband via Tele2.

Om du som många andra vill bo centralt men inte ”mitt i smeten” får du här det bästa av två världar. Härifrån har du bara en kort promenad eller cykeltur längs vackra Malmfjärden för att ta dig in till Kvarnholmen med dess stora utbud av nöje, shopping och restauranger. Här finner du även universitetet och centralstationen. I kvarteret har du dessutom ett gym en kort promenad bort!

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Lagmansgatan 8A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-lindo-kalmar-kommun-lagmansgatan-8a-20221095

Avstånd till vatten: 200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39235