Utgångspris: 1 790 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lagmansgatan 2A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60,9 m²
  • Byggår: 1945

På attraktiva Lindö finns nu möjligheten att förvärva denna smakfulla tvårummare i excellent skick. Här möts du av alltigenom fina ytskikt, vackra golv och ett smakfullt helkaklat badrum som gör detta till ett drömhem. Tillsammans med de välplanerade kvadratmeterna och smarta lösningar skapas en trivsam planlösning som verkligen kommer att uppskattas.

Direkt när du kliver innanför dörren välkomnas du i den inbjudande hallen med bra förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare och garderob. Till höger stoltserar köket med praktisk klinker på golv och stilren köksinredning samt fina vitvaror, här finns helt enkelt alla förutsättningar för att kunna briljera för middagsgästerna. Intill finns plats för större middagsbord, perfekt för umgänge samtidigt som du håller på med middagsbestyren. Ljusinsläppet är magiskt tack vare de två tilltagna fönsterpartierna. På andra sidan av hemmet finns det stora vardagsrummet beläget med flertalet möbleringslösningar som ger plats för såväl soffa som middagsbord. Från vardagsrummet når du balkongen som säljaren haft stor glädje utav. Sovrummet är rymligt med plats för större säng och extra förvaring om så önskas. Pricken över i:et är det helkaklade badrummet med egna tvättmöjligheter.

Här bor du på absoluta A-läge med promenadavstånd till centrum med trevliga restauranger, mysiga caféer och bra shopping. Dessutom bor du på bekvämt avstånd till universitet, gym, välsorterade livsmedelsbutiker och goda kommunikationer. Lindöfjärden ligger bara ett stenkast bort med sin grönskande natur och vackra promenadstråk vid vattnet.

Karta för Lagmansgatan 2A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-lindo-kalmar-kommun-lagmansgatan-2a-21281134

Avstånd till vatten: 100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39235