Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lagmansgatan 14 C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 1966

Välkomna till ett exklusivt tillfälle att förvärva en totalrenoverad trea, belägen en halvtrappa upp, mitt i centrala Värnamo! Här bjuds ett boende om 78 kvm där stil kombinerats med komfort och bekvämlighet.

Stig in i ett ljust och luftigt hem där varje detalj omsorgsfullt har renoverats och den öppna planlösningen ger generösa ytor att leva och umgås på, perfekt för både vardag och festliga tillfällen.

I det ljusa köket, renoverat så sent som 2019, är det en fröjd att förbereda kvällens middag med gott om plats och förvaring som utnyttjar ytan maximalt. Den vackra ek-skivan harmoniserar med trestavsparketten som är genomgående för hela lägenheten. Badrummet däremot är klätt i ljust stilrent kakel och klinker.

Slå upp dörren till en härlig balkong och låt solens strålar välkomna dig till din egen fridfulla utomhusplats. Både balkongfönster och dörr är nya 2022, samt har föreningen under de senaste åren bytt alla fönster på fastigheten. Även alla innerdörrar är bytta av nuvarande ägare och vidare är elen omdragen och hela lägenheten erbjuder idag dimmers som kan styras via ett praktiskt och enkelt Plejdsystem.

Missa inte chansen till denna smakfulla lägenhet med en känsla av rymd som är svårslagen. Här är det bara att ställa in möblerna och trivas!

Varmt välkomna att boka er till visningen!

Karta för Lagmansgatan 14 C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centralt-varnamo-kommun-lagmansgatan-14-c-21322458

Avstånd till vatten: 100

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33131