Småland i våra hjärtan

Kategori: Lägenhet i Småland (Sida 1 av 90)

Falkenbergsvägen 23A – 1 – Kalmar kommun

Utgångspris: 695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Falkenbergsvägen 23A

 • Antal rum: 1
 • Storlek: 21 m²
 • Byggår: 1957

Varmt välkommen till en kvadratsmart etta med fina ytskikt, välplanerad planlösning och en stor inglasad balkong! Hemmet bjuder på en hall i med avhängningsytor, ett tilltaget badrum, funktionellt kök och till sist har vi det härliga allrummet som rymmer både soffa, säng, och matbord. Från allrummet når man den inglasade balkongen som förlänger rummet. Balkongen ligger i västerläge!

Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på över 5000 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egen prägel!

HSB BRF Vallmon är en välskött förening med trygg ekonomi. I den låga månadskostnaden om 2216kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och nätavgiften för elen. Dessutom har du som medlem tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstugor, övernattningslägenhet, föreningslokal och bastu. På Falkenbergsvägen 23A bor du med gångavstånd till härlig natur, havet, sjukhuset, service och kommunikationer.

Välkommen att boka dig på visning!

Karta för Falkenbergsvägen 23A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-falkenbergsvagen-23a-21277314

Avstånd till vatten: 800

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39256

Björnbärstigen 2 – 4 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Björnbärstigen 2

 • Antal rum: 4
 • Storlek: 112 m²
 • Byggår: 1988

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i husformat! Här får du möjligheten att bo som i en villa samtidigt som du har tryggheten i form av en bostadsrättsförening i ryggen. I detta hem möts du av genuin hemkänsla och trivsel. De stora ytorna, ljusa interiören och de generösa fönstren skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med totalt tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum och en kombinerad groventré/tvättstuga finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Garaget och parkeringsmöjligheter på tomten tillför extra bekvämlighet till boendet. Beläget i ett barnvänligt område nära förskola, erbjuder detta hem en fridfull tillvaro. Missa inte chansen att uppleva lugnet och komforten i detta underbara hem!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73

Karta för Björnbärstigen 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-hillerstorp-gnosjo-kommun-bjornbarstigen-2-21277221

Avstånd till vatten: 2200

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33573

Stenhuggargatan 20 – 5 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 3.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stenhuggargatan 20

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 115,3 m²
 • Byggår: 2003

Välkommen till en lägenhet som passar er som kommer från hus eller söker ett stort boende för familjen. Vi har fått i förtroende att förmedla en femrummare som enkelt går att anpassas till en fyra rum och kök. Här finns även dubbla toaletter och en stor inglasad balkong i öst-, väst och söderriktning med skjutbara glaspartier.

När ni kliver in i lägenheten, möts ni av en öppen och ljus atmosfär. Vardagsrummet sträcker sig framför er och fönsterpartierna längre ner i rummet skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Potentialen är stor och planlösningen mycket flexibel. Om ni önskar går det bra att på ett enkelt sätt skapa mer plats till de sociala ytorna genom att ta ner vägg mot sovrummet närmast köket (se alternativa planlösningen). Även fast lägenheten ligger på andra våningen, har den en förmånlig höjd och en fin utsikt över Kålgården och omgivande bebyggelse – härifrån har ni även utsikt mot föreningens innergård. Föreningens innergård är alldeles ljuvlig med fina gräsytor med plats för både lek och umgänge.

Brf Fortuna 2 har under många år haft en stabil ekonomisk utveckling och en stark gemenskap bland medlemmarna och grannarna, vilket skapar en trivsam och sammanhållen atmosfär för alla boende. Har ni bil i hushållet har ni en garanterad bilplats. Till lägenheten medföljer även ett vindsförråd om 24 kvm. Kålgården ger vardagen många fördelar och mervärden. Kålgården är perfekt beläget mellan fina parkområden, promenadslingor, sjöar och så staden givetvis. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla tre väldigt nära. Det centrala läget innebär att mycket blir väldigt praktiskt. I det egna området finns barnomsorg och ett bageri runt knuten. Kommunikationer, nöjen, shopping, gym, matvarubutiker, restauranger och caféer ligger alla på promenadavstånd.

Karta för Stenhuggargatan 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-jonkopings-kommun-stenhuggargatan-20-21073377

Avstånd till vatten: 350

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55323

Lisavägen 1 – 4 – Kalmar kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lisavägen 1

 • Antal rum: 4
 • Storlek: 81 m²
 • Byggår: 2017

I attraktiva och barnvänliga Lindsdal står denna välplanerade fyra redo för sin nästa ägare. Med det rätta läget, i trivsamma kvarter, bor du med villakänsla och omgiven av lummiga grönområden.

Första intrycket är allt! Redan från första stund bjuder bostaden på överraskningar. Vad sägs om en otrolig uteplats på hela 28 kvadratmeter? Eller fönster i två väderstreck? Andra fördelar är en garanterad parkeringsplats och en lekplats på husets framsida.

Interiört bjuder bostaden på härligt ljusinsläpp, parkettgolv i ekutförande och vitmålade väggar. Stora fönster och extra högt till tak hjälper till att förstärka rymden som genomsyrar hemmet. Sällskapsdelen är ett kapitel för sig själv! Här finns det gott om svängrum. Det välutrustade köket bjuder på smarta förvaringslösningar, däribland en mobil köksö. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Tre sovrum i bra storlek.

I Brf Sunnanäng bor du i lugna och natursköna villakvarter med närhet till såväl förskola/skola, vårdcentral, välsorterad matbutik och kommunikationer. I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och fiberbredband.

Karta för Lisavägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-lindsdal-kalmar-kommun-lisavagen-1-21277216

Avstånd till vatten: 1900

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39363

Jakobsgatan 34A – 3 – Nybro kommun

Utgångspris: 310.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Jakobsgatan 34A

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 73,5 m²
 • Byggår: 1963

Lugnet i paradiset, precis som det låter. Ett omtyckt område som erbjuder ett trivsamt boende, både för barnfamiljen men även för dig som vill bo själv i ett lugnt område som har gångavstånd till centrum.

Du kommer in i hallen, vilken är försedd med klinkers samt förvaringsmöjligheter i två garderober. En bra planlösning med stort och öppet vardagsrum som tar dig vidare ut på den inglasade balkongen. Ett rymligt kök och matplats möjliggör för trevliga middagar som kan avslutas på balkongen som ligger i söderläge.

Karta för Jakobsgatan 34A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-paradiset-nybro-kommun-jakobsgatan-34a-21277021

Avstånd till vatten: 800

 • Nybro kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 38235

Tegvägen 44 – 4 – Värnamo kommun

Utgångspris: 775.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tegvägen 44

 • Antal rum: 4
 • Storlek: 109 m²
 • Byggår: 1991

Bekvämt boende för er som önskar något lättskött och väl omhändertaget.

Trevligt bostadsrättsparhus i populärt och välskött område. Väl avvägd planlösning med tre rejäla sovrum, två badrum, praktiskt kök, rymligt vardagsrum och separat tvättstuga.
Lägg där till en härlig uteplats i västerläge med gott om plats för möblemang.

Lugnt och barnvänligt område med närhet till skog och natur men också på ett bekvämt avstånd till skola, utomhusbad, elljusbana. Garage ingår i månadsavgiften.

Allt sammantaget en bostad med genomgående bra känsla och smakfulla materialval. Låga driftskostnader med luftvärmepump

Varmt välkommen på visning!

Karta för Tegvägen 44

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-forsheda-varnamo-kommun-tegvagen-44-21277012

Avstånd till vatten: 2000

 • Värnamo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33171

Frejagatan 8C – 3 – Kalmar kommun

Utgångspris: 2.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Frejagatan 8C

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 68 m²
 • Byggår: 1948

I ett av Kalmars mest attraktiva områden, Bremerlyckan, ligger denna mycket välplanerade bostad med öppen planlösning!
Här hittar vi 68 kvm, fördelat på 3 rok att trivas i. Tack vare bevarade tidstypiska detaljer så som öppen spis med keddy insats, stora fönster, fönsterbrädor i sten erbjuder lägenheten mycket charm och en härlig karaktär. Addera att bostaden totalrenoverades 2015 och att vi har lyxen med balkong, så kan man inte annat än trivas!

Direkt när man tar klivet in i hallen känner man att den här bostaden erbjuder något alldeles särskilt och nyfikenheten infinner sig. Lägenheten är i gott skick och rummen har bra ljusinsläpp tack vare att ni här erbjuds en genomgående bostad med fönster i två olika väderstreck. Hallen binder vackert ihop lägenhetens samtliga rum. Tar vi till vänster finner ni ett stort vardagsrum och ett ljust och vackert rum med fönster som vetter mot den lummiga innergården med utgång till balkongen. Rummet rymmer med enkelhet soffa, soffbord, tv-möbel och arbetsplats. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning som bjuder in till mycket umgänge. Den som har äran att nyttja denna bostad kan redan vid lunch slå sig ner på balkongen, som vetter mot innergården och känna solens strålar och värme mot ansiktet. Balkongen som ligger i ett attraktivt söderläge är väl tilltagen och ger utrymme för både vackra blomster och cafébord.

Här finns en vacker bostad att känna sig hemma och som ligger i ett attraktivt område att trivas i. De vackra promenadstråken längs Kalmarsund ligger endast ett stenkast bort och det är gångavstånd till stationen, centrum, bad, promenadstråk runt Gamla stan och motionsslingan på Stensö. Från bostaden kan du ta boken och handduken och promenera ner till Kalmarsundsparken för att känna sanden mellan tårna. Dessutom ligger Krusenstiernska trädgården som är en oas i nära anslutning till lägenheten. Det är lätt att förstå att man trivs här.

Karta för Frejagatan 8C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-soder-om-jarnvagen-kalmar-kommun-frejagatan-8c-21159915

Avstånd till vatten: 450

 • Kalmar kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 39246

Rönngatan 3 – 3 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.650.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rönngatan 3

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 65,2 m²
 • Byggår: 1963

I mycket trygg och solid förening förmedlar vi nu en välplanerad trea i fint läge. Från lägenhetens vardagsrum, inglasade balkong och sovrum är läget fritt med vida vyer över staden och Vättern. En lägenhet med trevligt genomgående ljusflöde, tilltagna rum och generöst med förvaring. Plus i kanten för det utbyggda badrummet med ångdusch.

Föreningen är med sin låga skuldsättning (732 kr/m2) och stabila kassa en av Ekhagens allra mest stabila. Att vara en del av Brf Vaxholm 1 innebär stor ekonomisk trygghet vilket borgar för fortsatt låg boendekostnad. Ekhagen är ett fantastiskt område vars popularitet som över tid bara blir större och större. Närheten till Asecs, kommunikationer och grönområden är mervärden som verkligen underlättar vardagen. Närheten med bra cykelvägar, lättillgängliga parkeringsplatser och bra kommunikationer gör vardagen effektiv.

Välkommen till ett tjusigt hem och en trygg förening!

Karta för Rönngatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ekhagen-jonkopings-kommun-ronngatan-3-21039815

Avstånd till vatten: 1300

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55458

Salamandergatan 21H – 2 – Mörbylånga kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Salamandergatan 21H

 • Antal rum: 2
 • Storlek: 55 m²
 • Byggår: 2022

Nu kan vi presentera denna ljusa och välplanerade tvåa med balkong i soligt söderläge, nybyggt 2022. Här har man tänkt på allt ifrån stilrent kök och badrum till snygga detaljer så som fönsterbänkar i sten. Lägenheten har trevligt ljusinsläpp från flera olika väderstreck vilket gör att den känns ljus och luftig. Bosätt dig i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och Färjestadens hamn. Här kan du bara flytta in och börja trivas från första stund!

Karta för Salamandergatan 21H

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-farjestaden-morbylanga-kommun-salamandergatan-21h-21203156

Avstånd till vatten: 1400

 • Mörbylånga kommun
 • Kalmar län
 • Postkod: 38634

Torpagatan 10A – 2 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 1.800.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Torpagatan 10A

 • Antal rum: 2
 • Storlek: 69,5 m²
 • Byggår: 1937

2 ROK, 69,5 KVM – Med ett badrum som renoverades 2012 så får ni en bra grund att utgå ifrån. Resterande ytor är välplanerade och välhållna. En planlösning som är enkel att möblera och leva på samt en stor balkong med härligt läge mot innergården.

Stabil och ekonomiskt välmående bostadsrättsförening som förvaltas av HSB. Här finns goda förutsättningar för ett stabilt och långsiktigt boende. I avgiften ingår bredband, värme, vatten, TV och bostadsrättstillägg.

I omgivningarna finner ni allt ni behöver och ni bor bara ett par hundra meter från Jönköping city. Närheten till citykärnan gör att ni inte blir beroende av varken bilen eller cykeln när ni behöver uträtta ärenden.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Karta för Torpagatan 10A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-soder-torpa-jonkopings-kommun-torpagatan-10a-21176356

Avstånd till vatten: 250

 • Jönköpings kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 55333
« Äldre inlägg