Utgångspris: 10 800 000 kr

Beskrivning av Villa Ladugårdsgatan 7

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 295 m²
  • Byggår: 1934

Välkommen till denna imponerande villa på Torpa i Jönköping. Med en yta om 295 kvadratmeter erbjuder detta hus inte bara generös plats utan också en unik design och utformning som kommer att förtrolla dig.

På entréplanet möts du av 6 rymliga och ljusa rum samt en köksyta med en takhöjd som ger en känsla av rymd och elegans. Det stora vardagsrummet är uppdelat i två sektioner, vilket skapar en smidig och mångsidig layout för olika aktiviteter. Den inbjudande öppna spisen i vardagsrummet skapar en varm atmosfär och är en perfekt plats att samlas kring under mysiga kvällar. Här finner du också ett elegant badrum och en praktisk gästtoalett, vilket kompletterar entréplanet på ett funktionellt sätt.

På det övre planet finner ni en separat lägenhet med egen ingång, vilket ger en känsla av integritet och autonomi. Lägenheten är fördelad på ett större sovrum, ett rymligt vardagsrum med uppdelning som ger utrymme för avkoppling och underhållning. Likväl som på entréplanet finner du även här en öppen spis i vardagsrummet som skapar en central punkt för social samvaro och värme. Lägenheten har ett stilrent badrum samt ett praktiskt kök, perfekt för att förbereda dina favoriträtter och bjuda in vänner och familj.

Det finns många fördelar med denna bostad och en av dem är den separata källardelen med egen entré, som bland annat är perfekt för uthyrningsmöjligheter. Likaså finns möjligheten för uthyrning även på viden. Detta kan bidra till en förmånlig boendekostnad för köparen ”Bo i ett slott till priset av en koja”.

Trädgården är en fröjd för ögat och en oas av lugn och avkoppling. Här finner du även utomhuspoolen på baksidan av huset, vilket ger dig möjligheten att njuta av simning och avslappning i total avskildhet, utan att behöva oroa dig för insyn. Här kan du spendera sommardagar och kvällar med att sola, simma och njuta av trädgårdens grönska.

Detta hus på Torpa i Jönköping är en pärla som kombinerar stil, komfort och funktionalitet på bästa sätt. Med sina många rum, öppna spisar och den inbjudande trädgården med pool är det här hemmet perfekt för den kräsne köparen som söker något utöver det vanliga. Missa inte chansen att äga detta underbara hem och skapa minnen för livet. Välkommen till en bostad som har allt!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu för mer information eller bokning av en privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru på 073-566 89 00.

Karta för Ladugårdsgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9,5rum-torpa-jonkopings-kommun-ladugardsgatan-7-21118315

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55338