Utgångspris: 2 800 000 kr

Beskrivning av Villa Kyrkvägen 4B

  • Antal rum: 10
  • Storlek: 280 m²
  • Byggår: 1986

Välkomna till Kyrkvägen!

Ett fastighetsbestånd bestående av två fristående parhus om ett plan. vardera hus är på totalt 140kvm med två lägenheter i vardera huskropp. varje lägenhet har separat ingång från markplan. Husen har genomgått generella förbättringar och rustats upp för att både minska driften och öka boendestandarden. Där bland annat har man nyligen installerat luft-luft värme.

Denna fastighet ligger i anslutning till Bondstorp Fridhäll som är en kommersiell fastighet om fyra lägenheter som också saluförs vilket ger er möjligheten att köpa i samband med detta på Kyrkvägen.

Dagens hyresintäkt: 246 378 kr/ år samt drift: 36 845kr/år
Varje lägenhet har separat panna och luftvärmepump därav räknas detta inte med i driftkostnaden.

Här kan Ni precis utanför ”stan” besanna villadrömmen i högattraktiv, växande och barnvänliga kommunen Vaggeryd. Här bor paret eller barnfamiljen bland goda grannar med lite på-landet-känsla i naturskön miljö! Förutom Rasjön finns idylliska skog- och promenadstråk. Här finns alla möjligheter att insupa naturens friskhet. I Bondstorp finns förskola och lågstadium i fräscha lokaler. I och med områdets geografiska läge en bit från E4:an mellan Jönköping och Värnamo, är det inte mer än ca halvtimmen bilväg i vardera riktning.

Längre bort har ni en fin badplats med sandstrand, brygga och wc-byggnad samt båthamn med bastu och en
fin kommunal badplats.

Karta för Kyrkvägen 4B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-vaggeryds-kommun-kyrkvagen-4b-21277540

Avstånd till vatten: 400

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56291