Utgångspris: 3 875 000 kr

Beskrivning av Villa Kyrkogatan 11

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 185 m²
  • Byggår: 1929

Det här är ett tillfälle som sällan kommer åter! Nu har vi det stora nöjet att presentera en välbevarad trävilla från 1929 med perfekt läge mitt i stan.

Med tilltalande stil och bevarade detaljer såsom timmervägg och unika vinklar har nuvarande ägare lyckats skapa ett boende som har det lilla extra. En av höjdpunkterna är den rymliga terrassen på övre plan, en egen sfär bland träd och utsikt med plats för vänner och familj. Detta fantastiska hus bär en unik charm och planlösningen är halvöppen skulle man kunna säga, som att gå på upptäcktsfärd och hitta nya siktlinjer och vinklar.

Här bjuds ljust kök med ett härligt skafferi att gå in i, rymlig matsal med utgång till balkong samt ett allrum med öppen spis. Vidare når bekvämligheten nya höjder i ett Master bedroom med fönster i två väderstreck och ett eget helkaklat badrum. Ytterligare tre sovrum för familjelivet, gästtoalett och fräscht kaklat badrum en trappa ner.

Som det anstår äldre hus så finns det också en källare med flertalet förvaringsutrymmen och en tvättstuga samt rymmer byggnaden en lägenhet om två rum och kök med goda hyresintäkter.

Med andra ord så finns det inte mycket mer att önska, välkomna hem!

Varmt välkomna att boka er till visningen!

TIPS!

– Låt mig värdera din nuvarande bostad helt kostnadsfritt, så att ni får ett bättre beslutsunderlag för ert köp.

– Kontakta din bank för lånelöfte redan nu.

– Lär känna mig på www.maklarteamet.se

Karta för Kyrkogatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-centralt-varnamo-kommun-kyrkogatan-11-21332659

Avstånd till vatten: 250

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33131