Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kylegatan 17B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 48,5 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna charmiga och välskötta bostadsrätt belägen på omtyckta söder. Kylegatan 17B är perfekt placerad för att ge dig det bästa av både stadsliv och natursköna omgivningar. Med sina 48,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet optimal användning av utrymmet och ger dig en bekväm och modern boendemiljö. Hemmets genersöa takhöjd på närmre 2.60 meter skapar en härlig rymd.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär. Köket är utrustat med fina vitvaror och har gott om förvaringsutrymme för att göra matlagningen till en fröjd. Det generösa sovrummet lovar god sömn och med tillhörande förvaring. Vardagsrummet är rejält och en trevlig plats att umgås med familj och vänner i, extra bonus är den soliga balkongen som ger dig möjlighet att njuta av frisk luft samtidigt som den förlänger dina sociala utrymmen utomhus.

Området där denna bostadsrätt är belägen är en dröm för den aktiva livsstilen. Med närhet till city har du bekvämt tillgång till universitet, restauranger, shopping och kulturella evenemang. Havet ligger också inom räckhåll för alla som älskar strandpromenader och vattensporter. Dessutom finns gym och livsmedelsbutiker inom bekvämt gångavstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel.

Karta för Kylegatan 17B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-kylegatan-17b-20929517

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39255