Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Villa Kvarnvägen 3A

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 180 m²
  • Byggår: 1978

Välkommen till detta underbara familjehem beläget på en fridfull och barnvänlig gata, perfekt för den aktiva familjen. Denna pärla erbjuder enastående boendemöjligheter med sina generösa utrymmen, välplanerade layout och en trädgård som får solen att skina hela dagen.

Hemmet har varit kärleksfullt omhändertaget av sina ägare och det märks i varje hörn. Med sina ljusa och luftiga rum, ljust laminatgolv och stilfulla detaljer är detta en plats där man genast känner sig hemma. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Altanen, som delvis är inglasad, är perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster.

Trädgården är ett sant paradis för både barn och vuxna. Med gott om plats för lek och rekreation, samt en charmig sandlåda formad som en lastbil, finns det alltid något att göra utomhus.

Beläget på en lugn gata med vänliga grannar och många barn, är detta huset perfekt för den som söker en trygg och familjevänlig miljö. Med närhet till skolor, förskolor och andra bekvämligheter är detta en plats där både vardagslivet och fritiden kan avnjutas till fullo.
Nära hemmet finns ett vackert eljusspår genom fin natur, perfekt för löpning. Tre olika längder att välja mellan. Upptäck den perfekta kombinationen av natur och motion bara några steg från din dörr!

Detta är ett hem där minnen skapas och där familjen kan växa tillsammans.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Sofia Bjurelid för visning!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Kvarnvägen 3A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-horda-varnamo-kommun-kvarnvagen-3a-21279921

Avstånd till vatten: 950

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33179