Utgångspris: 3 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kvarnkullevägen 41

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 142 m²
  • Byggår: 2023

Njut av totalt nyskick i ett hem där allt andas livskvalitet, perfekt för den stora familjen då det finns gott om sovrum och sociala ytor! Genomgående för hemmet är vita väggar vilket skänker hemmet det ljus och den eftertraktade rymden vi alla vill åt, tillsammans med den klassiska ekparketten har vi ett tidlöst hem som väntar på familjens egen prägel.
Stilrent och kvalitativt HTH kök som harmoniserar fint i en öppen planlösning mot vardagsrum och matplats – självklart finns utgången till uteplatsen fördelaktigt placerad här för sommar och grill. Rymlig separat tvättstuga som ligger vägg i vägg med det kaklade duschrummet. På våning två finns hela fyra sovrum, en klädkammare och ett badrum. Tar vi oss ytterligare en våning upp, plan 3 så belönas ni med er alldeles egna takterass och ett generöst rum för er att använda som social sällskapsyta, hemmakontor eller som ”master bedroom”. Det fina är att ni enkelt kan förflytta er ut till friheten och njuta av tillvaron under stjärnorna när ni vill – vardagslyx!

På en lugn återvändsgata i Karlssons Äng bor ni praktiskt och med lättskött tomt i ett mysigt radhusområde med närhet till både natur, hav och stadspuls. Inom bekvämligt avstånd har ni köpcentrumet Hansa City med sitt omfattande utbud av affärer och Berga centrum med serviceutbud såsom matvaruaffärer, vårdcentral, folktandvård, skola och förskola. In till centrala Kalmar tar du dig via fina gångstråk och cykelvägar alternativt med bussen eller bilen.

Övrig info:
Bostadsrättsföreningens lån är fördelade på tre olika bindningstider – del 1 på rörligt, del 2 på 1år och del 3 på 3år. De är fördelade med hänsyn till att hålla nere föreningens kostnader men ändå vara långsiktigt hållbara och förutsägbara både för boende och bank. Efter ett år har två lån (del 1 och 2) löpt ut och ska då omförhandlas enligt vad som vid det tillfället är bäst för föreningen. De hoppas och tror att räntorna har stabiliserats och förhoppningen är att de då kan landa på en några punkter lägre nivå än i dagsläget.

Första året (-23) kommer månadsavgiften ligga på 7658kr, därefter år 2 och 3 kommer avgiften vara 8532kr med anledning av räntehöjningar och olika bindningstid. Sedan som det står ovan, så kommer lånen att omförhandlas och då hoppas man kunna sänka avgiften.

Läs mer i den ekonomiska planen som finns på vår hemsida.

Karta för Kvarnkullevägen 41

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-6rum-karlssons-ang-kalmar-kommun-kvarnkullevagen-41-19164455

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39355