Utgångspris: 1.850.000 kr

Beskrivning av Villa Kustvägen 40

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 145 m²
  • Byggår: 1945

Välkommen till denna unika villa från mitten av 1940-talet, en pärla med en vacker putsfasad som andas historia och charm. Belägen i det idylliska Påskallavik erbjuder detta hem en livsstil som få andra platser kan matcha med alla vardagsbekvämligheter bara ett stenkast bort – från den välsorterade livsmedelsbutiken till den mysiga pizzerian och det charmiga hamncaféet. Dessutom är närheten till havet aldrig långt borta, vilket gör det enkelt att njuta av vattenaktiviteter och avkoppling vid stranden på Nötö.

Detta hem präglas av stora och ljusa rum med härlig takhöjd, vilket ger en känsla av rymd och välbefinnande. Med 5 rum och kök, inklusive 4 rymliga sovrum, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Renoverat med varsam hand för att behålla den gamla charmen, har detta hem en oemotståndlig karaktär och stor potential. Utsikten över havet från varje fönster gör vardagen till en dröm och varje morgon till en glädjande upplevelse. Morgonkaffet får en extra touch av lyx när det avnjuts medan ni blickar ut över det glittrande vattnet. Den stora träterrassen blir en naturlig samlingsplats för soliga dagar, grillkvällar och minnesvärda stunder tillsammans med vänner och familj. Att se Gotlandsbåten skymta i horisonten är bara ett av de många magiska ögonblicken som detta läge har att erbjuda.

Unga par eller familjer kommer att älska möjligheten att kalla detta deras hem. Med en helt perfekt familjevilla och ett läge som ger möjlighet till en livsstil av avkoppling och äventyr, är detta en chans som inte bör missas.

Kontakta oss nu för att boka en visning och låt drömmen om det perfekta hemmet i Påskallavik bli er verklighet!

Karta för Kustvägen 40

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-paskallavik-oskarshamns-kommun-kustvagen-40-21292417

Avstånd till vatten: 150

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57274