Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 9F

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 1979

På Kungsgatan 9F välkomnas du av denna ljusa lägenhet där det bara är att flytta in. Här bor du på 53 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En hemtrevlig bostad där varje kvadratmeter nyttjas optimalt.

Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större soffgrupp. Härliga fönsterpartier med härlig uteplats vänd mot den lugna innergården. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av större garderob. Modernt kök som är utrustat med diskmaskin, häll, integrerade ugn och mikro samt kyl/frys. Helkaklat renoverat badrum med tvättmaskin, tvättställ med kommod, toalett och duschhörna.

Ett boende i bostadsrättsföreningen Kämpen kommer med mängder av fördelar. Här bor du i en förening som är känd för sin stabilitet och höga standard. Föreningen erbjuder en trivsam och aktiv livsstil för sina medlemmar där du bland annat har tillgång till gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga, snickarrum, biljard- och pingisrum, cykelförråd och andra faciliteter som bidrar till en utmärkt boendemiljö som passar för alla!

Bo på ett av Söders bästa lägen med Högskolan och Munksjön ett stenkast bort! Jönköping city och tågstationen ligger inom några minuters gång och du hittar även Asecs, Stadsparken, Vättern och ”Bryggan” en bit bort från bostaden. Här finns verkligen allt för dig som vill bo centralt och njuta av det bästa Jönköping har att erbjuda.

Karta för Kungsgatan 9F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-soder-jonkopings-kommun-kungsgatan-9f-21330645

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55331