Utgångspris: 2 800 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 9A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår: 1979

98 KVM med öppen spis + inglasad balkong!

Genomgående fin och välvårdad trea om 98 kvadratmeter.
En väldisponerad bostad med inbjudande hall, två sovrum, badrum med tvättsektion, gäst-wc och inglasad balkong åt soliga söder. Kök och vardagsrum ligger i fil och skapar tillsammans stora sociala ytor när familj och vänner är på besök. Lägg där till den öppna spisen som förhöjer mysfaktorn, speciellt nu till vinterhalvåret.
Från köket nås den inglasade balkongen som vetter åt söder. Köket är från Marbodal (2009) med vit skåpsinredning och bänkskiva i granit.

Från bostaden når du via hissen hela vägen ner till garaget med god möjlighet att överta en plats vid inflyttning.

Brf Kämpen har över tid varit en av stadens allra mest välrenommerade bostadsrättsföreningar. Att föreningen varit så uppskattad i alla år har dels med den ekonomiska trygghet som föreningen förser sina medlemmar med och dels de mervärden boendet här för med sig. Bland föreningens gemensamma utrymmen finner vi bland annat gym, bastu, övernattningslägenhet för gäster, garage, tvätthall för bilar, solarium och mer där till. Föreningens fastigheter omgärdar den lugna och avskilda innergården. Här öppnar sig en helt egen värld med uteplatser, planteringar, lekställningar och sittgrupper. Lugnt, tyst och behagligt mitt i stan!

Placeringen – Kungsgatan 9 ligger precis på gränslandet mellan Söder och Väster. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning, utan här kan man få de flesta ärendena uträttade till fots. Runt hörnet står dessutom matbutiken, restaurangerna och caféerna uppradade. På lördagar kan vi till och med skymta torghandeln på Västra torget från sovrumsfönstret. Ett enastående trivsamt och bekvämt läge att bo på!

Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda, 0704-89 51 21.

Karta för Kungsgatan 9A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-jonkoping-soder-jonkopings-kommun-kungsgatan-9a-20922255

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55331