Utgångspris: 1 290 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgårdsvägen 64A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 49,1 m²
  • Byggår: 2018

På Kungsgårdsvägen 64A presenteras nu en tvåa för dig som ställer höga krav på ditt boende. Här erbjuds genomgående hög standard såsom kök från Sentens, ett helkaklat badrum och parkettgolv i samtliga rum. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2018 och doften är nytt gör sig fortfarande påmind. Här bor du bekvämt i markplan utan ett enda trappsteg och med alla de bekvämligheter som ett nybyggt hem erbjuder. Bostadens gavelläge innebär ljusinsläpp från tre håll och den välavvägda planlösningen får bostadens 49 kvadratmeter att upplevas ovanligt rymliga.

Interiört bjuds du på ett fullutrustat kök med rostfria vitvaror och gott om plats för middagssällskapet. Sovrummet är placerat med ett lugnt och insynsskyddat läge. Vardagsrummet erbjuder härliga sällskapsytor och utgång till en stensatt uteplats. En uteplats som stolt pekar åt väster mot eftermiddags- och kvällssolen. Gott om förvaringsmöjligheter finns i garderober och klädkammare. Bostadens fräscha badrum är utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett förråd på gården och fiber finns indraget.

Den låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt kvarter omgivet av grönska. Du bor med bekvämt avstånd till centrum och dessutom nås Hansa city med stort shoppingutbud samt Berga centrum på få minuter med cykel.

Karta för Kungsgårdsvägen 64A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-skalby-kalmar-kommun-kungsgardsvagen-64a-20002501

Avstånd till vatten: 1400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366