Utgångspris: 1 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgårdsvägen 54C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 89,7 m²
  • Byggår: 2018

På Kungsgårdsvägen 54C presenteras nu en trivsam trea om ca 90 kvadratmeter i etage för dig som ställer höga krav på ditt boende. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2018 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. Här bjuds du på en genomgående hög standard, ljusa och fina ytskikt, gott om förvaringsmöjligheter, genomgående ekparkett och din alldeles egna ingång. Bostadens härliga gavelläge innebär att du njuter av ljusinsläpp från tre håll.

På bostadens nedre plan inryms ett modernt och fullutrustat kök från Sentens som sällskapas av vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Perfekt för umgänge! Här finner du även ett stort badrum i helkaklat och stilrent utförande med tvättmaskin, torktumlare och behaglig golvvärme. Från vardagsrummet nås en härlig balkong belägen mot föreningens mysiga kvarter. På övre plan möts du av två väl tilltagna sovrum med charmiga snedtak som sätter en fin karaktär på bostaden.

Den fina och låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt gårdskvarter omgivet av grönska. Här bor du lugnt med närhet till Skälbys lek- och grönområden och samtidigt med bekvämt cykelavstånd till centrum. Även Hansa city med stort shoppingutbud nås på få minuter med cykel och Berga centrum tar du dig till på en kort promenad. Skola och förskola finns i närområdet.

Karta för Kungsgårdsvägen 54C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-skalby-kalmar-kommun-kungsgardsvagen-54c-20344775

Avstånd till vatten: 1400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366