Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgårdsvägen 52C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 89,7 m²
  • Byggår: 2018

En trappa upp välkomnas du av denna etagevåning på Kungsgårdsvägen 52C som erbjuder det där lilla extra. Ett modernt boende byggt 2018 om två plan som alltigenom genomsyras av en genomtänkt planlösning och stilrena materialval.

När du stiger in i hallen så slås du av den fina rymd som bostaden har att erbjuda, en öppen planlösning och fönster i tre väderstreck som inbringar ett fantastiskt ljusinsläpp och som tillsammans skapar en luftig atmosfär. Attribut som stilfullhet, genomgående ekparkett, vita väggar samt närheten till grönskan är ord som kännetecknar denna bostad. Köket är modernt och praktiskt, utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ytor för stora sällskap och här finns gott om plats för sociala middagar och mysiga hemmakvällar. Som pricken över i:et går du härifrån rakt ut till bostadens stora härliga balkong. En plats att slå sig ner på och njuta av kvarterets lummiga, grönskande omgivningar. Från hallen tar du trappan upp till ovanvåningen till den mer privata delen av bostaden. Här finner du två rymliga sovrum och vackra takkupor som ger ovanvåningen dess speciella karaktär. Ovanvåningen erbjuder gott om förvaring i samtliga tre klädkammare samt ytterligare garderober.

Ditt nya hem ligger i ett barnvänligt område, skyddat från biltrafik och med närhet till såväl natur och service som förskolor, skolor och kommunikationer.

Missa inte chansen – kontakta ansvarig mäklare för visning redan idag!

Karta för Kungsgårdsvägen 52C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-skalby-kalmar-kommun-kungsgardsvagen-52c-21037695

Avstånd till vatten: 1400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39354