Utgångspris: 925.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgårdsvägen 34D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56,5 m²
  • Byggår:

Med varm hand välkomnar jag dig till Kungsgårdsvägen 34D, som är belägen högst upp i området med inglasad balkong och skogsparti som närmsta granne. Detta hem har genomgående smakfulla val, fönster i två väderstreck och en trivsam boende atmosfär.

Ta klivet in i den välkomnande hallen som ger ett gott första intryck av lägenheten, direkt till höger ligger köket som bland annat är utrustat med diskmaskin och gott om omtrymme för matbord. Vidare i hallen finns klädkammare/förråd och efter det lägenhetens stora sovrum som lovar god sömn. Det delvis kaklade badrummet har tvättmaskin och har ett alltid välkommet badrumsfönster. Vardagsrummet är tilltaget och erbjuder plats för både soffa och middagsbord om så önskas. Tack vare att det är fönster i två väderstreck skapas en ljuslinje mellan sovrummet och vardagsrummet som säljaren
uppskattat mycket. Sist men inte minst finns en ljuvlig inglasad balkong i sydvästligt läge som är briljant att spendera lediga timmar på.

Riksbyggen BRF Hagtorpet är föreningen som erbjuder dig bastu, gym, övernattninslägenheter. I avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet vilket är förmånligt. I området finns livsmedelsbutik, bra kommunkationer till och från stan, samt fina promenadstråk.

Karta för Kungsgårdsvägen 34D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-skalby-kalmar-kommun-kungsgardsvagen-34d-20444193

Avstånd till vatten: 1300

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366