Utgångspris: 925 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgårdsvägen 32A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,5 m²
  • Byggår: 1954

Välkommen till Kungsgårdsvägen 32A!

En halv trappa upp välkomnas du in i denna 2:a på 51,5 kvm som fördela sig på, en ljus och trivsam hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även en garderob med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring.
Sovrum som enkelt inhyser en dubbelsäng och förvaring finns i form av två inbyggda garderober. Väggarna går i en behaglig gråblå nyans och på golvet ligger en ljus skön heltäckningsmatta.
Lägenhetens kök andas moderniteter, vita skåpsluckor, mönstrad bänkskiva och kakel i blågrön nyans. Här finns gott utrymme för ett mindre matbord och är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och micro.
Ett ljus och trivsamt vardagsrum med fint fiskbensparkettsgolv och utgång till en den inglasad balkongen med eftermiddagssol, en trivsam plats för härligt umgänge.
Badrum med dusch, tvättställ och toalett.

Här i Skälby bor du med närheten både till naturen och till stadskärnan.
Du har endast ca 3km till centrum, och som ligger lättillgängligt oavsett om du åker bil, buss eller väljer att cykla eller gå. Cykelbana finns utanför dörren och tar dig hela vägen in till Kvarnholmen med stopp utanför handelscentrumet Giraffen där du har ett stort utbud av all service som behövs. Åt andra hållet på cykelbanan kommer du ut till handelsområdet Hansa city.
Skälbygård är ett populärt utflyktsmål för många med lekplats, 4H-gård och fin natur som erbjuder både skogspromenader och motionsslinga ligger endast några minuters promenad från dörren.

Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Karta för Kungsgårdsvägen 32A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-skalby-kalmar-kommun-kungsgardsvagen-32a-21278334

Avstånd till vatten: 1400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: