Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsängstorget 1 70 + boende

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59 m²
  • Byggår: 2016

70 + boende i trevligt hus från 2016! En 2 rok á 59 kvadrat högt upp i huset! Här garanteras du garageplats vid inflytt om så önskas.

Kungsporten Trygghetsboende är ett boende med en verksamhet som vilar på kristen grund och som ska präglas av gemenskap, omtanke och trygghet.
Brf Kungsängen i Jönköping är en förening med god ekonomi där underhållningsplan följs av föreningen. Välvårdade och välmående byggnader och gemensamhetsanläggningar. Tryggt och bra område! Som medlem i föreningen har du rätt att använda de mycket trivsamma gemensamma lokalerna och innegården. Här kan du vara med på gympa i gymnastiksalen under kallare delar av året, och ute på innegården under sommarsäsong. På innegården finns grönområden med bänkar och växthus med odlingsmöjligheter. Fina mervärden för dig som uppskattar det lilla extra.

Kungsängen ger dig möjlighet att bo på naturnära läge och smidigt med närhet till bra kommunikationer. Busskommunikation på nära avstånd, serviceutbud, matbutiker, gym, caféer, vackra promenadstråk och fina grönområden (Bondberget) inom räckhåll.
– Perfekt för dig som vill ha nära till allt!

Det finns en fin föreskrift om Trygghetsboendet bilagt i annonsen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare, Amanda Emme.

– Visning sker privat efter bokning, 0702-873400.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Kungsängstorget 1 70 + boende

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kungsangen-jonkopings-kommun-kungsangstorget-1-70-boende-21336981

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55462