Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
KULTUR/NÖJE 2021-6-5 KL. 09:33

Duran&Mollan bjuder på allsång och show på Teatervallen

Av Anders Jönsson

Duran&Mollan bjuder på allsång och show på Teatervallen
Ida Seve, Niklas Brevestedt, Martin Rydell och Anna Rydell bjuder i sommar på allsång på Teatervallen.

Med lättade restriktioner kommer fler och fler arrangemang igång igen. Ett av dessa är Duran&Mollans numera klassiska sommarföreställning. I år blir det allsång: ”Duran&Mollans allsångsshow Superhjältedisco”.

MUSIK. Varje måndag och tisdag med start den 6 juli kommer Anna Rydell, Martin Rydell, Ida Seve och Niklas Brevestedt att underhålla barn och vuxna.
”Årets allsångsshow handlar om att Duran&Mollan startat en klubb ”Superhjältediscomästerdetektiverna” och väntar på att få sitt första uppdrag.”, skriver Anna Rydell.

Årets föreställning lägger också vikt på klimatet. Duran&Mollan tillsammans med Vaktis och Kapten Svartskägg får veta att det finns klimatbovar i Kalmar och ger sig ut på jakt för att lära bovarna hur man blir en Klimatsmartis.
”Även publiken kommer lära sig hur man ska vara mot miljön och bli Klimatsmartisar. Alla barn får ett diplom när de går hem där det står att de är Klimatsmartisar.”

Under Kalmarsundsveckan blir det dessutom ett extra projekt.
”Det är kommun, företag och universitetet har gett oss i uppdrag att göra en Klimatlåt som lågstadiet ska jobba med runt om i skolorna i Kalmar kommun. Då fick vi idén att även lära barnen redan det i sommar och kommer då ha med den nya låten.”

Utöver den låten har de skrivit fyra andra nya låtar som kommer att vara med under föreställningen och som de även släpper på Spotify innan premiären.