Utgångspris: 350.000 kr

Beskrivning av Tomt Kråmmered

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 149 m²
  • Byggår: 2022

Nu har du chansen att köpa en byggklar tomt, endast 15 minuter med bil från Jönköping och 6 minuter till Mullsjö. Här bor du lugnt och avskilt med naturen in på knuten i ett härligt ljust och öppet söder/västerläge på stor tomt om 2000 kvm. Förhandsbesked finns!

I natursköna Kråmmered på vägen mellan Risbrodammen och Mullsjö har vi nu möjligheten att erbjuda detta sällsynta tillfälle för dig som vill flytta bygga nytt. Kråmmered ligger på kort avstånd till Mullsjö (ca fem kilometer) och är eftertraktat för den som vill bo i naturnära miljö men ändå på behändigt avstånd från stad och service. Utöver närheten till Mullsjö når man centrala Jönköping på under 15 minuter med bil.

Antingen bygger man i egen regi eller så tar man hjälp av Reformhus och deras förslag enligt nedan:

– UPPTÄCK STORHETEN I DET LILLA –

SONAT 100 är, trots sin nätta yta, ett mycket ljust och rymligt hus. Med sin välplanerade och öppna boyta passar husmodellen lika bra för dig som flyttar från ett större boende, som för förstagångsköparen eller varför inte som ett trevligt sommarboende. Den välgenomtänkta layouten ger enkel tillgång till alla rum och utrymmen, vilket gör livet bekvämt och smidigt. Ingen trappa att bekymra sig över, vilket gör detta hus till ett utmärkt alternativ för personer i alla åldrar och livssituationer.

Från entrén har du en härlig genomsikt till husets baksida. Kök och vardagsrum bjuder på rymd och öppenhet, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över trädgården. Du kan enkelt skapa en mysig och inbjudande atmosfär där du kan njuta av lugna kvällar framför brasan. Klädkammare i anslutning till stora sovrummet ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Vid behov kan också kontorsdelen ge plats åt ett extra sovrum för vänner eller utflyttade barn på besök. Den rymliga tvätt- och klädvårdsdelen rymmer vårt teknikrum – husets hjärta.

I priset om 2.627.570 kr ingår:
Grund, inredning och entreprenad – nyckelfärdigt redo att flytta in!

Välkommen hem!

För ytterligare information kontakta handläggande fastighetsmäklare alternativt vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval – ring Nils Fredriksson på Reformhus 072-710 88 00.

Karta för Kråmmered

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-krammered-habo-kommun-krammered-19010535

Avstånd till vatten: 2800

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56591