Utgångspris: 5 900 000 kr

Beskrivning av Villa Kråkelund 8

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 93 m²
  • Byggår: 1938

Denna fantastiska fastighet erbjuder en unik och idyllisk livsstil vid havet, med enastående sikt över Ölands norra udde. Belägen på en charmig skärgårdstomt, kommer du att uppleva ro och avkoppling varje dag.
Den huvudsakliga bostaden ståtar med en rymlig och ljus atmosfär, där du kan njuta av spektakulär utsikt från varje rum. En generös altan bjuder in till avkoppling och social samvaro med familj och vänner, medan du ser soluppgången över det glittrande Kalmar sund.
För en extra touch, erbjuder hallen en balkong med magnifik vy över viken, perfekt för kvällar att bara koppla av och njuta av naturens skönhet och solnedgången.
På denna drömtomt finner du även en privat brygga och båthus, där du kan lägga till din båt och utforska den omgivande skärgården.
En charmig sjöbod ger möjlighet till mysiga stunder vid strandkanten och att njuta av ljudet av vågorna som slår mot land och varför inte ta ett bastubad och dopp från bryggan.
Ett uthus erbjuder praktiska faciliteter såsom gästrum för besökande vänner och familj, en verkstad för kreativa projekt och en vedbod för att hålla dig varm under kyliga kvällar.
För ytterligare flexibilitet och utrymme, inkluderar fastigheten en friggebod som kan användas för olika ändamål.
Naturens skönhet omger dig med sjöfåglar som spelar och flyger över de stilla vattnen, vilket ger en känsla av harmoni och frid. Denna unika fastighet är mer än bara ett hem; det är en livsstil. Upplev lyxen av att leva vid havet och skapa minnen som varar livet ut och låt din sommardröm bli verklighet!

Karta för Kråkelund 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-misterhult-oskarshamns-kommun-krakelund-8-21337742

Avstånd till vatten: 50

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57295