Utgångspris: 2 700 000 kr

Beskrivning av Radhus Kraftgatan 15

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 122 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen till din framtida oas där bekvämlighet och närhet till det bästa av staden möts! Beläget i ett område där Svartån slingrar sig genom och centrum endast en kort promenad bort, finner du här den perfekta balansen mellan stadsliv och natur.

Stig in genom hallen som välkomnar dig med gott om plats för ytterkläderna. Direkt på entréplan möts du av två generösa sovrum, perfekta för familjen eller för gäster som kommer på besök. En praktisk klädkammare och tvättstuga gör vardagens sysslor enklare och en mindre toalett erbjuder extra bekvämlighet. Men det blir ännu bättre när du tar steget ut genom dörren till det generösa trädäcket och trädgården, en fridfull plats för avkoppling och lek. Perfekt för både sommarfester och lugna kvällar med en bok.

På övervåningen öppnar sig ett luftigt allrum som bjuder in till umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för soffor och andra möbler, med en direkt anslutning till matplatsen och det välutrustade köket med en central köksö. Ytterligare två mysiga sovrum och ett rymligt badrum komplett med både badkar och dusch fulländar denna våning. Ljusa och genomgående materialval skapar en harmonisk och avslappnad atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt.

Denna bostad erbjuder en underhållsfri livsstil över två plan, med ett inbyggt garage för extra bekvämlighet och en stenlagd uteplats vid entrén för att välkomna dig hem varje dag. Missa inte chansen att bo på en plats som erbjuder det bästa av både stadsliv och naturskönhet!

Karta för Kraftgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-tranas-kommun-kraftgatan-15-21319748

Avstånd till vatten: 50

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57331