Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Radhus Kottevägen 9

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 2022

Hus eller lägenhet?
Varför välja när du kan få det bästa av båda – bostadsrättsradhus.

I centrala Bankeryd har den lokala byggaren Jonsons Bygg uppfört 20 bostadsrättsradhus med inflyttning år 2023. Här har arkitekten lagt stor vikt på att skapa ett stort hem för både små och större familjer. Både inre och yttre delarna är stilrena med hållbara materialval.
Enastående 140 kvadratmeter fördelat på två plan. Utöver detta finns trädgård på baksidan, balkong på övre plan samt ett externt förråd med plats för cyklar, redskap och dylikt. Plats för tre bilar totalt varav en kan stå under carporten utanför husets egna entré.

Ett nybyggt boende med bostadsrättens samtliga tryggheter. Självklart följer samtliga garantier i samband med nybyggnationen också den presumtive köparen.
Känslan av hemmet är exklusivt och modernt men samtidigt jordnära och tidlöst. Bostaden är berikad med attribut såsom stora fönsterpartier, härlig takhöjd samt sociala ytor på båda planen.

Köket från HTH är fullutrustat med god maskinpark, ligger delvis öppet mot vardagsrummet med plats för båda familj och vänner. Tillval som utförts i bostaden är en kamin som bidrar med värme och mys. I sällskapsrummet möts du av stora fönster som släpper in ljuset och alldeles utanför väntar en mindre och lättskött trädgård med plats för soffgrupp, grill och lekyta.

Badrum på vardera plan, båda är helkaklade med grått klinker på golv och vitt på väggarna. Nedre plan har regndusch, övre plan är utrustat med badkar.
Alldeles intill radhusets entré nås även groventrén som tar er direkt till tvättstugan, perfekt när barnen varit ute på äventyr.

Hemmets mer privata utrymmen ligger avskilt på övre plan. Här finns tre sovrum med god förvaring samt ett stort allrum. Förvänta dig goda förvaringsmöjligheter, genomtänkt planlösning samt stilrent hus.

Ett helt nytt hem med samtliga garantier som medföljer vid nybyggnation samt ett härligt läge centralt i Bankeryd. Med närhet till det mesta för en enkel och bekväm vardag.
Orten präglas av sin småstadskänsla och rika utbud av grönskande omgivning. Vättern med båthamnen Domsand där långa sandstränder bjuder in till bad och lek samt Vidablick med vackra promenadstråk.

Välkommen med er intresseanmälan till Ramsin Warda eller Nina Gustafsson.

Karta för Kottevägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-bankeryd-jonkopings-kommun-kottevagen-9-21286889

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56435