Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kostigen 25

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2023

Välkomna till det ljuva lägenhetslivet på Kostigen 25 – Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver. Såväl material som utrustning är utvald med omsorg.

Vad sägs om ett kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong – där man gärna avnjuter morgonkaffet! Sovrummet erbjuder behaglig nattsömn och i badrummet finner man både tvättmaskin och torktumlare – allt för att underlätta vardagslivet.

För bekvämlighetens skull har även alla lägenheter eget förråd och egen parkeringsplats.

Här bor du nära naturen, det märks redan utanför din ytterdörr, i form av ett grönt och skönt kvarter med möjligheter till odling. Härifrån har du bekvämt cykelavstånd till det mesta, inklusive Habos lilla centrum som har det du behöver – och lite till – men också till härliga dopp i Domsand.

Brf Bränninge Hagar bjuder på småskaliga tvåvåningshus med välplanerade tvåor, treor och fyror – lägenhetslivet har nog aldrig varit ljuvare. Fasaderna på husen pryds av liggande träpanel och klassiska trähusdetaljer som breda knutar och spröjsade fönster. Husens färgsättning går i en mjuk och harmonisk färgskala, som ger en lite lagom lantlig känsla och matchar de gröna omgivningarna på ett utsökt sätt.

Varmt välkommen!

Karta för Kostigen 25

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-habo-kommun-kostigen-25-20762695

Avstånd till vatten: 2400

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56636