Utgångspris: 1 790 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kostigen 15

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2021

Välkommen till denna moderna lägenhet om 81 kvadratmeter, belägen i Bostadsrättsföreningen Bränninge Hagar med byggår 2022/23, vilket innebär att allt är nytt och fräscht. Lägenheten omfattar 4 rum och kök, varav tre sovrum, perfekt för en familj som söker bekvämt boende i ett lugnt och barnvänligt område. Modernt kök med separat matsalsdel, vardagsrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Den välplanerade lägenheten är belägen på andra våningen i ett gavelläge, vilket ger den en luftig och ljus atmosfär. Vid entrédörren välkomnas du av en rymlig uteplats, perfekt för morgonkaffet eller eftermiddagsläsningen. Dessutom erbjuder vardagsrummet en trevlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar.

Området präglas av sin barnvänliga och lugna atmosfär, med gott om lekplatser i närheten för barnens lek och bus. Buss- och tågförbindelser finns bekvämt tillgängliga, vilket gör pendling till och från området smidigt. Dessutom finns ett bra utbud av affärer inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagsinköp enkla och bekväma.

För den naturintresserade finns närhet till elljusspår och vandringsleder, vilket ger möjlighet till härliga promenader och frisk luft. Skolor finns också i närheten, vilket gör området attraktivt för barnfamiljer.

Grannsamverkan är stark och trivseln hög i detta område, vilket skapar en trygg och harmonisk miljö för alla boende. Med en perfekt kombination av bekvämlighet, natur och gemenskap erbjuder denna lägenhet en trivsam och harmonisk livsstil för dess invånare.

Karta för Kostigen 15

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-habo-habo-kommun-kostigen-15-21269694

Avstånd till vatten: 2300

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56636