Utgångspris: 1 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kortebovägen 5

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1938

Låt oss presentera en luftig och praktisk tvårummare där helheten imponerar. Ett stort kök som erbjuder stor matplats och bra förvaringskapacitet. Ordentligt med förvaring i övrigt i både hallen och sovrummet. Högt till tak och gott om ljusinsläpp bidrar till att lägenheten känns som ett hem man längtar efter att komma hem till! Lägenheten är väl omhändertagen och håller gott skick. Den låga avgiften bidrar till en mycket attraktiv boendekostnad!

Med vy över vår vackra sjö Vättern, optimal planlösning och stora rum så är den här lägenheten mer än bra!

I ett av de charmigare områdena i Jönköping finner vi detta hem. Som boende på nedre Bymarken blir du granne med Dunkehallaravinen, åar och vattenfall. Här finns mycket att upptäcka, missa exempelvis inte den lilla butiken som ligger gömd. Nybakat bröd och godsaker finner du i samma hus på konditori Wallentin och tvärs över gatan finner vi en undangömd strand där både sommar och vinterbaden med fördel tas. På Kortebovägen bor du centralt men ändå i en lugn omgivning.

Inom kort kan du förvänta dig invändiga bilder, men tveka inte att höra av dig innan dess för privatvisning eller mer information.

Vi tror detta är en lägenhet du kommer att tycka mycket om!

Karta för Kortebovägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kortebo-jonkopings-kommun-kortebovagen-5-20054475

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55311