Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Villa Korsbergavägen 16

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 138 m²
  • Byggår: 1955

Välkommen till Korsbergavägen 16! En charmig 1,5-plansvilla med en källare där inget har lämnats åt slumpen. Huset har genomgått en omfattande renovering under 2023 och erbjuder moderna bekvämligheter. Den renoverade köket är av märket Marbodal och utrustat med högkvalitativa Smeg vitvaror. Dessutom finns det två helkaklade badrum i huset.

Renoveringen inkluderade även nya ytskikt och isolerglasfönster, vilket ger god energieffektivitet och ljudisolering. Huset är utrustat med en bergvärmepump för att säkerställa en effektiv och miljövänlig uppvärmning. Taket är helt nytt från 2019.

Läget är fördelaktigt med närhet till skola, idrottsanläggning, simhall och promenadstråk. Du har bekvämt tillgång till fritidsaktiviteter och möjlighet att njuta av naturen i området.

Fastigheten har en härlig tomt med bärbuskar och möjligheter till odling. På baksidan av huset finns en stor trädgård där du kan njuta av utomhuslivet och ha gott om utrymme lek.

Husets planlösning är väl genomtänkt. Entréplanet erbjuder två sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med ett vackert burspråk som ger extra utrymme och ljusinsläpp. På övervåningen finns ett allrum samt ytterligare två sovrum och ett badrum.

Varmt välkommen att kontakta Simon på 070-8425220 för visning!

Karta för Korsbergavägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-myresjo-vetlanda-kommun-korsbergavagen-16-20254435

Avstånd till vatten: 1400

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57471