Utgångspris: 5 900 000 kr

Beskrivning av Villa Korallvägen 7

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 167 m²
  • Byggår: 2005

Välkommen till denna moderna citybostad, som med sina tre våningaroch finurliga planering påminner om ett elegant townhouse i hjärtat av New York. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Här kan du sprida ut dig och uppleva livet på alla nivåer, skapa minnen och njuta av en okomplicerad och bekväm tillvaro.

Denna bostad är perfekt för den växande familjen som behöver rymd och smarta lösningar. Här finner du en rymlig och praktisk layout med genomtänkta materialval och en underhållsfri exteriör. Oavsett om familjen växer eller minskar är detta det perfekta hemmet för att leva enkelt och smidigt.

Redan vid entréplanet möts du av en fantastisk planlösning, där vardagslivet flödar fritt. Den öppna layouten rymmer både barnalek och matlagning och skapar en inbjudande atmosfär som får hela familjen att trivas. En trappa upp finner du de flesta sovrummen i huset, samt ett extra tv-rum där du kan koppla av och njuta av kvalitetstid. På översta våningen väntar en egen gästavdelning eller kanske en tonårings oas i huset.

Detta hörnhus är en av de mest attraktiva bostäderna i området och och tack vare hörnet en av de mer privata. Detta ger också en generös tomt där du kan njuta av att runda huset utvändigt istället för att behöva gå genom det. Trädgården är vänd mot söder med inslag av väster, vilket är ett bra läge ur solperspektiv. Trots sin relativt kompakta storlek är trädgården full av möjligheter, och du har full uppsikt över barnens lek på den gemensamma innergården.

Denna arkitektritade bostad är en del av en välskött samfällighet och byggdes av NCC år 2005. Här möter spännande arkitektur funktion, och mitt i bostadsområdet finns generösa lekytor och grönområden som sköts om gemensamt.

Rosenlund erbjuder närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av en lugn och fridfull miljö att bo och leva i. Skolor och förskolor finns inom promenadavstånd, precis som Huskvarna garden, Elmia och Rosenlundsbadet. Vill du kan du promenera ner till stranden iklädd morgonrock, eller njuta av lek i den vackra ekparken precis intill ditt hem. Att bosätta sig här innebär en lång lista av fördelar som förenklar ditt livspussel.

Missa inte chansen att uppleva denna extraordinära bostad. Varmt välkomna att höra av er.Karta för Korallvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-rosenlund-jonkopings-kommun-korallvagen-7-20621955

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55454