Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Villa Koltrastvägen 18

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 1962

Nu erbjuds en pedantskött pärla om 90 + 90 kvm, med bra belägenhet i omtycka Bergavik! Här möter tradition det moderna i detta trevliga enplanshus med källare, där en rad unika och bevarade originaldetaljer i otroligt fint skick, skapar ett perfekt val för den som söker en kombination av karaktär och komfort i sin kommande bostad!

En generös hall öppnar upp centralt till bostadens alla delar, varav ett ljust och inbjudande vardagsrum välkomnar dig med öppna armar. Stora fönster med utgång till uteplats släpper in massor med naturligt ljus och ger en fin utblick över trädgården. Det finns idag en murstock i vardagsrummet som skapar möjlighet för installation av kamin. Under heltäckningsmattan som ej ligger limmad, finns ett bevarat parkettgolv.
Det charmiga köket är utrustat med moderna apparater samtidigt som det bevarar sin ursprungliga karaktär. Här finns gott om förvaringsutrymme och en trevlig matplats för familjemiddagar och sociala tillställningar. Man kan verkligen känna kärleken som all mat lagats med här.
Huset erbjuder idag tre väl tilltagna sovrum med generösa garderober och en avslappnande atmosfär perfekt för en god nattsömn.
Ett stilrent badrum på entréplan med bevarande detaljer utgör bekvämligheter såsom badkar, wc och handfat.

Källarvåningen erbjuder ett mångsidigt utrymme med både toalett, tvättstuga med dusch, utgång till garage, förrådsutrymmen samt ett extra rum gör sig perfekt som framtida gästrum, hobbyrum eller för extra förvaring.

Den välskötta trädgården erbjuder gott om plats för både utomhusaktiviteter, lek och avkoppling. En stenlagd uteplats är perfekt för grillkvällar och sociala sammanhang.

Den välplanerade bostaden ligger i det eftertraktade området Bergavik i norra delen av Kalmar, som främst utgörs av sin natursköna omgivning med både hav och fina strövområden som närmaste granne. Utöver sin närhet till fin natur erbjuds just här även uppskattade avstånd till både skolor, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, lekplatser, fotbollsplan och täta kommunikationer. Området är också känt för sin familjevänliga atmosfär och närheten till Bergaviksbadet. Dessutom ligger det nära Kalmar centrum där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella sevärdheter.

Denna välbevarade pärla erbjuder en perfekt kombination av traditionell charm och modern bekvämlighet. Med generösa utrymmen, originaldetaljer som ger unik karaktär åt varje rum och en underbar trädgård är detta ett hem att trivas i under många år framöver.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning,

Johanna Rathjen
072 – 070 67 31
[email protected]

Karta för Koltrastvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bergavik-kalmar-kommun-koltrastvagen-18-21337440

Avstånd till vatten: 650

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39359