Utgångspris: 1 050 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klunkens backe 5

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 75,5 m²
  • Byggår: 1984

Varmt välkommen till Klunkens Backe 5 och denna tilltagna tvårummare som är omgjord från tidigare tre rum och kök. Lägenhet går enkelt att återskapa till en trea igen om så önskas!

Med hiss direkt från markplan välkomnas du upp till tredje våningen. Det första som möter er är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Vidare från hallen finns det tilltagna sovrummet med två fönster. Här inne ryms bland annat dubbelsängen, tillhörande sängbord, tv-möbeln och skrivbordet. I anslutning till hallen finns även klädkammare och ett helkaklat badrum med tvätt-och torkmaskin. Vardagsrum och kök ligger i delvis öppen planlösning där även den inglasade balkongen finns i anslutning. Balkongen är tillläggsisolerad för att kunna nyttja den året runt.

BRF Jätten är en mycket omtyckt bostadsrättsförening med fin gemenskap och fantastiska faciliteter i fina innegårdar med lekplats, grillplats samt kvarterslokal med samlingslokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och välordnade tvättstugor. Aktiv förening som bland annat i det senaste investerat i solceller. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift el! Trivsamt läge i Berga med närhet till vacker natur, service och kommunikationer till centrum.

Välkomna att boka in er på visningen!

Karta för Klunkens backe 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-berga-kalmar-kommun-klunkens-backe-5-21341724

Avstånd till vatten: 1300

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39352