Utgångspris: 2 300 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klostergatan 37

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1991

Varmt välkommen till Klostergatan 37 och denna rymliga tvåa på 60 kvm. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp och med en smart planlösning som skapar en bekväm och luftig atmosfär.
Redan när du tar steget in i denna bostad finner du hemkänslan. Lägenheten blickar ut över en lugn innegård och erbjuder det ideala utrymmet för ett harmoniskt boende. Bostaden bjuder på stora härliga fönster, gott om förvaring och en fridfull balkong mot föreningens innegård. Balkongens morgonsol ger fina möjligheter till en bra start på dagen med frukost på balkongen och bra miljö att odla och ha växter på. Här har du ett gynnsamt boende oavsett om du bor ensam, som par eller som en liten familj.

Lägenheten har ett trivsamt vardagsrum med bra sällskapsytor med plats för soffhörna och ett middagsbord/skrivbord. En planlösning där man kan ”går runt” i lägenheten hör inte till vanligheten, men skapar en social planlösning med hög trivsel. Köket är modernt med ljusa luckor, välplanerat med gott om förvaring och bra arbetsytor samt utrustat med en halv kyl/halv frys, diskmaskin, micro och induktionshäll. Trivsamt sovrum där utrymme ges för både en dubbelsäng och förvaring. Hallen erbjuder bra förvaring med sina tre stora garderober och en praktisk klädkammare med gott om utrymme för ytterligare förvaring. Det rymliga badrummet har bra bänkyta och tvättmaskin samt plats för en torktumlare.

Tack vara lägenhetens läge på tredje våningen och med samtliga fönster åt öster och föreningens innegård upplevs bostaden lugn, sval och med begränsad insyn. Till lägenheten hör också ett större förråd på vinden där du kan förvara prylar som inte används dagligen. Brf Klostergården är trevlig och välskött förening med stabil ekonomi. Inom föreningen finns tvättstugor (i varje trapphus), en relaxavdelning med bastu, hobbyrum/snickeri, föreningslokal, garage och en nyrenoverad övernattningslägenhet som går att hyra.

Stig utanför dörren till lägenheten och upptäck föreningens idylliska lugna innergård, för trots pulsen på Klostergatan på andra sidan huset, så är detta en plats där lugnet infinner sig. På den grönskande och välskötta innegården finns det gott om plats för mysiga grillkvällar, sola, socialisera sig med grannarna eller bara koppla av bland växtligheten. På innegården finns också cykelparkering i cykelförråd och cykelställ. På föreningens andra innegård finns en liten lekplats med klätterställning och sandlåda för mindre barn.

Här bor du centralt på Söder/Torpa med närhet till allt du kan tänkas behöva – restauranger, caféer, livsmedelsbutik, gym, apotek och vårdcentral. Fem minuters promenad till Jönköpings University (JU) för dig som studerar. Trots lägenhetens centrala läge erbjuds närhet till
vackra grönområden/promenadstråk, exempelvis populära ”Munksjöpromenaden” eller Friaredalen där även en större lekplats finns. Bra bussförbindelser med täta avgångar finns precis utanför porten.

Välkommen till din nya bostad där både komfort och harmoni står i fokus.

Karta för Klostergatan 37

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-jonkoping-soder-jonkopings-kommun-klostergatan-37-21275665

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55335