Utgångspris: 695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Klockhusgatan 7B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 1956

Välkommen till Klockhusgatan 7B. En bra tvåa på tredje våningen i en stabil och omtyckt förening. Hallen är luftig och det finns gott om plats för ytterkläder och skor. Köket är hemtrevligt där ni enkelt kan laga middag tillsammans och får plats med ett större matbord för 4-6 sittande gäster. Sovrummet är rofyllt med ytterligare förvaringsmöjligheter utan att det känns trångt. Hallen öppnar upp sig mot det stora vardagsrummet där ni själva sätter gränser för hur ni önskar möblera. Här finns plats för såväl matsalsmöblemang som den stora härliga favoritsoffan om så önskas. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong. Härifrån kan ni följa årstidernas olika skiftningar, speciellt på våren och alla vitsipporna i skogsdungen alldeles intill huset.

BRF Ekdungen är en äkta bostadsrättsförening med 90 lägenheter. I månadsavgiften ingår Tele2 grundutbud om ca 18 kanaler och 100 Mbit/s bredband. Det finns även 2 gästrum att hyra för medlemmar för 100 kr/natt. Föreningen har 72 parkeringsplatser (50 kr/månad) varav 36 med elstolpe (150 kr/månad). Det finns också 2 laddstolpar som får användas under tiden som bilen laddas, betalning görs via app när man registrerat sig.

Här bor ni med närhet till Skälby 4H gård, Hansa City, IKEA men också till Giraffens Köpcentrum. Stadskärnan ligger en kort cykelväg bort där ni kan känna av stadens puls och utbudet av butiker, restaurang och nöjen.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Klockhusgatan 7B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-skalby-kalmar-kommun-klockhusgatan-7b-21287818

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39237